Artikelen

Eerste Date: Voor het eerst afspreken met je crush

Een allereerste date is uiteraard altijd best een beetje spannend. Vind je hem of haar straks echt zo leuk? Of valt het tegen? En hoe kom je zelf voor de dag, heb je indruk gemaakt? Als het goed is wil je alles uit de kast halen om het afspraakje te laten slagen. Online daten op datingsites is wel risicovol in de zin dat je online een bepaalde indruk achterlaat. Dat hoeft niet te stroken met de werkelijkheid…. Blijf wat er ook gebeurt altijd jezelf. Want het is immers belangrijker dat de ander je waardeert om wie je bent! Zoek je trouwens een gratis datingsite? Hier vind je een overzicht van gratis dating-websites.

Waar afspreken?

Best belangrijk is de locatie voor je eerste date. Afspreken op een goede locatie is iets waar je wel degelijk veel rekening mee moet houden. Spreek het liefst nooit af op een drukke locatie waar veel mensen zijn. Daar kan je elkaar misschien minder goed verstaan of je wordt snel afgeleid. Spreek daarentegen af in een rustige omgeving, in een cafeetje bijvoorbeeld. Daar waar je elkaar in ieder geval echt kan leren kennen. Spreek niet af met de gedachte dat het nu of nooit is. Zie het gewoon als een leuk uitje. Dat ontspant je en dat zal je crush ook merken.

Spreek nooit te lang af

Een tweede date komt vanzelf wanneer het leuk was en je een klik hebt met de ander. Je moet dan nog wel iets te vertellen hebben. Houd je eerste date daarom kort. Een uur maximaal en niet langer.

Probeer fouten te voorkomen!

Natuurlijk is het echt niet erg als je in het begin wat onbeholpen voor de dag komt. Het maakt je zelfs wat menselijker en het is helemaal mooi als jullie daar samen om kunnen lachen. Als man neem je de leiding en sluit je ook af. Loop ook vooral niet hard van stapel. Laat nooit in het begin al doorschemeren dat je de ander wel héél erg leuk vindt…. Dat haalt de spanning weg. Vooral vrouwen vinden het heerlijk om te kunnen fantaseren over de ander en of de ander, in dit geval jij, haar wel leuk vindt.

Naarmate ze daar langer en vaker over nadenkt, des te groter de kans dat ze verliefd wordt. Maar andersom is dat bij mannen precies zo het geval. Na een afspraakje wacht je eventjes totdat je weer contact opneemt. Als man geef je gewoon aan dat je het gezellig vond en dat je binnenkort weer contact met haar opneemt. In die tussentijd heeft ze de kans om over jou na te denken.

En ook voor dating geldt: je bent nooit te oud om te leren!

Hoe zorg je dat er een tweede afspraakje komt?

Een tweede date regelen, hoe doe je dat? Heb je onlangs een date gehad en beviel dat zó goed, dat je gewoon niet kan wachten totdat je hem of haar weer ziet? Waarschijnlijk ben je verliefd of begin je dat te worden… Maar hoe krijg je het ooit voor elkaar om hem of haar voor een tweede afspraakje te vragen?

Verover hem of haar!

Al bij je eerste date afspraak moet je goed voor de dag komen. De eerste indruk die je achterlaat is belangrijk. Laat iets van jezelf zien. Het is juist goed als je ook je kwetsbare, gevoelige kant toont. De ander is dan sneller geneigd zich ook voor je open te stellen.

Praat niet constant over jezelf maar als je alleen maar vragen stelt en de ander aan het woord laat, dan kan degene denken dat je iets te verbergen hebt. Wees jezelf, toon je ware persoonlijkheid!

Wees to-the-point maar toch mysterieus

Na een goed verlopen eerste afspraakje moet het niet lastig zijn om voor een tweede date poging te gaan. Wees als man wel een beetje voorzichtig en niet direct te opdringerig. Mannen (maar ook zeker vrouwen!) moeten mysterieus blijven zodat de vrouw in kwestie de tijd krijgt om over hem na te denken. Laat haar daarom maar lekker in het ongewisse over je gevoelens voor haar. Ze zal juist dat interessant vinden. Zelfs als het bij haar na het eerste afspraakje geen liefde op het eerste gezicht was, kan ze uiteindelijk toch verliefd op je worden.

Dat proces versnel je door haar aan jou te laten denken. En dat doe je o.a. door je gevoelens te verbergen. Vrouwen kunnen het beste ook niet direct met de deur in huis vallen. Besef dat de meeste mannen een beetje spanning zoeken en jou willen veroveren. Vertel je hem direct over jouw gevoelens voor hem, dan kan die spanning wel eens wegebben… Een tweede afspraakje volgt automatisch wanneer hij jou leuk vindt.

Tweede date

We gaan er in dit geval vanuit dat de man leiding neemt, dus jij. Na jullie eerste afspraakje stuur je de volgende dag (wacht daar niet te lang mee) een berichtje en vertel je haar dat je het erg leuk vond haar te leren kennen. Vertel terloops dat je snel weer contact met haar opneemt, binnen enkele dagen. Meer vertel je niet. Nu komt het aan op je geduld. Wacht tenminste 3 dagen en stuur haar een berichtje. Vraag niet of ze met je wil afspreken maar stel voor dat jullie elkaar nog eens gaan zien en leg haar direct een aantal opties voor. Je zult zien dat je met deze methode meer kans van slagen hebt!

Is dating nou niets voor jou? Heb je er al talloze geprobeerd en vind je datingsites 3x niks? Overweeg eens een singlereis. Er zijn diverse singlereizen met allerlei themas. Bijvoorbeeld voor hoger opgeleiden. Je vindt ze handig gesorteerd op bradly.nl.

Weet jij nog andere tips met betrekking tot je eerste en tweede date?

info@datecentrale.nlEerste Date: Voor het eerst afspreken met je crush
Lees meer

6 Jongeren Dating Tips die je niet mag missen!

Dating voor jongeren, en dan ook nog eens online. Het lijkt vanzelfsprekend, maar het is opvallend hoeveel verzoeken er binnenkomen voor heldere datingtips voor jongeren. Jongeren datingsites voorzien vooral in het matchen, maar niet in het daten. De gemiddelde jongeren datingsite voegt daarom weinig waarde toe door datingtips te verstrekken. Het is helemaal niet zo vreemd dat jongeren het af en toe ook even niet meer weten, en even een kleine opfriscursus nodig hebben, na een lange tijd single te zijn geweest bijvoorbeeld.

Misschien heb je zelfs nog nooit een relatie of intimiteit gehad, wegens het ontbreken van deze 6 tips. Vandaar dat wij jongeren dating tips voor jongeren hebben opgesteld, die je hieronder kan lezen. Doe er je voordeel mee!

Vergelijk hier de beste jongeren datingsites

info@datecentrale.nl6 Jongeren Dating Tips die je niet mag missen!
Lees meer

Beste Dating App na Tinder

Beste Dating App

Er zijn talloze dating apps te vinden en de bekendste is dan toch wel de Tinder Dating App. Tinder is leuk, makkelijk, heel erg populair dus staan er heel veel mensen op, maar is Tinder ook echt de beste dating app?

In dit artikel lees je de overeenkomsten en verschillen met de tinder dating app en andere dating apps. Elke dating app of datingsite is anders en daardoor kun je niet alles precies vergelijken, maar ik denk dat je wel globaal een goed beeld hebt van wat nou een goede app of site is, en welke je beter over kunt slaan.

Wil je zelf rustig alle dating apps nog eens met elkaar vergelijken? Dat kan met de dating vergelijker!

RenateBeste Dating App na Tinder
Lees meer

Ourtime opzeggen, hoe gaat dat in zijn werk?

Je hebt een account op Ourtime, maar wat nou als je een date hebt gevonden waar het heel goed mee klikt? Of wat nou als de site niet blijkt te zijn wat jij er van dacht, en je de juiste match maar niet kunt vinden? Oftewel Ourtime opzeggen, hoe doe je dat snel en doeltreffend?

Liever geen gedoe en ons de opzegging laten regelen? Klik hier!

Op zoek naar een datingsite die wel bij jou past? Vergelijk hier alle 50 plus dating sites

RenateOurtime opzeggen, hoe gaat dat in zijn werk?
Lees meer

Online flirten, Met deze 7 Tips slaag je gegarandeerd!

Iedereen denkt dat flirten makkelijk is, maar vaak als het er dan op aan komt, gaat er toch iets niet helemaal goed. Online flirten is op zich nog wel te doen, omdat je iemand dan niet direct aan hoeft te kijken. Je kunt je verschuilen achter je beeldscherm of telefoon, en dat is voor de meeste mensen wel fijn. Toch is flirten lastiger dan je denkt. In dit artikel geef ik je tips, zodat ook jij kunt slagen en die date kunt scoren!

Discreet een kamer huren na een succesvolle online flirt? Klik hier voor de review over SecretRooms.

info@datecentrale.nlOnline flirten, Met deze 7 Tips slaag je gegarandeerd!
Lees meer

Wat is Casual Dating, en wat zijn de voordelen?

Sommige mensen krijgen gewoon geen genoeg van flirten, en het hebben van leuke dates met leuke personen. Voor deze mensen is er casual dating, een vorm van daten die aan populariteit wint in Nederland. Het is overgewaaid vanuit Amerika en vooral in Scandinavië is casual dating mateloos populair. Of je nu single bent, in een relatie zit of zelfs getrouwd bent, voor elke doelgroep is er een casual datingsite. Na het lezen van dit artikel weet je precies wat casual dating is, en belangrijker, of het iets voor jou is!

Uit onderzoek blijkt dat casual dating vooral populair is onder vrouwen. Series als ‘Sex and the city‘ dragen hier aan bij. Na het lezen van dit artikel weet je alles over casual dating, casual chatten en casual relaties. Uiteraard werpen we ook een blik op de beste casual datingsites!

info@datecentrale.nlWat is Casual Dating, en wat zijn de voordelen?
Lees meer

50+ Dating in de lente

De lente, het seizoen van de liefde! Overal wordt nieuw leven geboren, de bomen staan in bloei en de bloemen staan volop te schitteren. Maar wat is 50+ dating in de lente? En wat zijn leuke dates in het voorjaar?

Hoe kan het dat juist de lente dit magische effect heeft op 50+ dating?

info@datecentrale.nl50+ Dating in de lente
Lees meer

Liefde en seks, wat is de relatie nu eigenlijk?

Als je het over liefde en seks hebt, dan heb je het natuurlijk in eerste instantie over twee verschillende onderwerpen. Alleen, is dat ook wel echt zo?

Ontdek in dit artikel wat de relatie is tussen liefde en seks!

Om er achter te komen wat de relatie tussen liefde en seks precies is, zouden we er eerst naar moeten kijken wat liefde en seks, apart van elkaar, precies inhouden.

Je kunt namelijk niet praten over een relatie tussen twee dingen, als je niet weet wat die twee als individu precies inhouden.

info@datecentrale.nlLiefde en seks, wat is de relatie nu eigenlijk?
Lees meer

In 10 Stappen Een Seksdate Scoren

Iedereen heeft wel eens behoefte aan seksueel contact. Zeker als je al een tijdje alleen bent, groeit die behoefte en ga je op zoek. Dat is heel normaal! Als je nou niet gelijk op zoek bent naar een relatie, kun je natuurlijk op zoek gaan naar een seksdate. Doe je dit in het echte leven, of op de beste seksdating site? Weet je niet hoe je daarmee moet beginnen, of hoe je dan ook daadwerkelijk een seksdate scoort, dan ben je hier aan het juiste adres!

In dit artikel ga ik je uitleggen hoe jij in een paar simpele stappen een seksdate kunt scoren!

info@datecentrale.nlIn 10 Stappen Een Seksdate Scoren
Lees meer

Hoe krijg je je ex terug?

Hoe krijg je je ex terug? Is een vraag die veel mensen stellen na een verbroken relatie. Het verbreken van een relatie is in eerste instantie al niet simpel. Jullie hebben dat samen besloten, en hebben erover gepraat. Nu proberen jullie los van elkaar verder te gaan. Hoe het dan ook is gebeurd, zoiets is nooit leuk. Je hebt veel met je ex mee gemaakt, en op het moment dat het dan over is, is het logisch dat je met heftige emoties te maken krijgt. Een belangrijk deel van je leven is ineens afgesloten. Het boek is dicht, er zijn geen hoofdstukken meer. Afscheid nemen van iemand waar je ooit veel van gehouden hebt, is erg moeilijk, en dus vrij logisch dat dat een behoorlijke impact op je heeft.

info@datecentrale.nlHoe krijg je je ex terug?
Lees meer