Artikelen

Datingsites met nepprofielen moeten consumenten terugbetalen

Er is eindelijk een uitspraak na een lang onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Datingsites met nepprofielen zijn misleidend voor de consument en hierom dus ook niet toegestaan op de Nederlandse markt. Heb je op één van deze sites een profiel gehad en credits gekocht? Dan kun je wellicht je geld terugvragen!

info@datecentrale.nlDatingsites met nepprofielen moeten consumenten terugbetalen
Lees meer

Datingfraude, wat is het en hoe voorkom je het?

Datingfraude is jaarlijks goed voor enkele honderden meldingen bij de Fraudehelpdesk. Denk aan diefstal van foto’s, persoonlijke gegevens en vooral heel veel geld. Online dating in Nederland draait, in zijn geheel, zo’n 700 miljoen euro omzet. Datingfraude is goed voor een schadepost van tientallen miljoenen euro’s, door de inmiddels duizenden benadeelden. De bewustwording rondom dit onderwerp is wat betreft het aantal meldingen verdacht laag. slechts 22% van de bevolking is bekend met datingfraude en heeft dit zelf of in eigen omgeving meegemaakt. Een betrouwbare datingsite daar zal je niet snel worden opgelicht, toch? Is een veel ingenomen standpunt, maar schijn bedriegt, ook op de bekendste en betrouwbaarste datingsites zijn slachtoffers gevallen.

Lees ons E-book eens voor alle ins & outs op datinggebied

info@datecentrale.nlDatingfraude, wat is het en hoe voorkom je het?
Lees meer

Samen met je date een concert bezoeken!

Een concert bezoeken is natuurlijk altijd leuk. De sfeer is goed, de muziek is goed en het is gewoon gezellig. Met je date naar een concert gaan kan dan ook een heel goed idee zijn! Wel raad ik je aan dit te doen op de derde date of later, omdat het rond die periode meestal al wat serieuzer tussen jullie is. Niets zo vervelend als onenigheid hebben, zeker bij een concert.

Waar moet je rekening mee houden?

Je kunt het natuurlijk heel goed bedoelen, maar voor jullie een concert bezoeken is het wel handig om met deze zaken rekening te houden:

  • Allereerst is het natuurlijk heel belangrijk dat jullie muzieksmaak op sommige fronten hetzelfde is. Als jij liever van rock houdt, en je partner meer van R&B dan is er toch een klein probleem. Want hoe kies je dan een concert uit die jullie allebei leuk vinden?
  • Ook niet geheel onbelangrijk is de datum. Je kunt je date moeilijk verrassen met een concert, zonder dat je weet of hij/zij die dag wel kan. Kijk dus samen naar een geschikte datum zodat er niet op het laatste moment alsnog afgezegd moet worden.
  • Ook het vervoer is belangrijk. Wanneer één van jullie, of jullie allebei, een rijbewijs en een auto heeft is dit geen probleem. Maar anders zou je met het openbaar vervoer moeten gaan. Check dus voor de zekerheid altijd of de trein die dag wel rijdt, en wat de afstand is van de trein naar het concert.

Aankomende Concerten

Er zijn jaarlijks heel wat concerten te vinden in Nederland. Of je nou naar een rock concert wilt gaan, een R&B of toch liever hiphop, het kan allemaal! Onderstaand vind je een overzicht van een aantal aankomende concerten waar je met je date heen kunt gaan.

Frenna en Postmen – 4 augustus is het tijd voor een dubbelconcert van Frenna en Postmen. Het concert vindt plaats in het Caprera Openluchttheater in Bloemendaal om 20:30 uur.

Good Charlotte – Op 5 augustus is het tijd voor Good Charlotte in de Grote Zaal van Paradiso in Amsterdam. Het begint om 20:30 uur.

Diggy Dex & Roxeanne Hazes – 8 augustus treden Diggy Dex en Roxeanne Hazes op in het Natuurtheater Oisterwijk. Dit concert begint om 19:00 uur.

P!NK – 11 augustus is het zo ver, dan kun je genieten van P!NK. Het concert vindt plaats op het Malieveld in Den Haag, vanaf 19:00 uur.

Ronnie Flex – 22 augustus vind je Ronnie Flex & Deuxperience in het Caprera Openluchttheater in Bloemendaal. Dit concert is vanaf 20:30 uur.

Ariana Grande – Op 23&24 augustus en 11 september komt Ariana Grande naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert begint om 20:00 uur.

Hozier – Op zondag 1 september treed Hozier op in het AFAS Live in Amsterdam. Dit concert begint om 20:00 uur.

Little Mix – 25 september staat Little Mix in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert begint deze avond om 20:00 uur.

Cher – Op 30 september staat Cher in de Ziggo Dome in Amsterdam met haar ‘Here we go again’ tour. Het concert begint om 20:00 uur.

Alice Cooper – 2 oktober staat Alice Cooper in het 013 in Tilburg, vanaf 18:30 uur.

Nick & Simon – op vrijdag 4 oktober staan Nick & Simon is de Grote Zaal van het Paradiso in Amsterdam. Het concert begint om 19:00 uur.

John Mayer – op 9 en 10 oktober staat John Mayer in het Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert begint om 20:00 uur.

UB40 – Op zondag 13 oktober staat UB40 in het AFAS Live in Amsterdam met hun 40th Anniversary Tour. Het concert begint om 20:00 uur.

Waylon – Op 20 oktober komt Waylon naar de Stadsschouwburg in Groningen. Het concert begint deze avond om 20:15 uur.

Golden Earring – op 29 oktober staat de Golden Earring in Tivoli Vredenburg in Utrecht. Het concert begint om 19:45.

Emeli Sandé – 29 oktober staat Emeli Sandé met haar Real Life Tour in het AFAS Live in Amsterdam. Het concert begint om 20:00 uur.

Zoals je kunt zien zijn er de aankomende tijd een hoop concerten waar jullie naartoe zouden kunnen gaan. En na afloop van het concert dan? Nadat je de hele avond plezier hebt gehad, en wat hebt gedronken, wil je eigenlijk niet naar huis. Een hotel boeken is dan een heel leuke optie, al is het alleen maar omdat je date dan nog een paar uur langer duurt.

Hotel boeken

Het boeken van een hotel is wel iets dat je vooraf geregeld moet hebben. Zeker als er één of meerdere concerten zijn in de stad waar je een hotel zoekt, zijn de hotels zo vol. Onderstaand vind je een lijstje met hotels waar je een kamer zou kunnen boeken, zodat je samen met je date ook de nacht door kunt brengen nadat jullie naar dat te gekke concert zijn geweest.

Bloemendaal

  • Fletcher Hotel-restaurant Spaarnwoude – dit hotel ligt in Velsen-zuid, op slechts 5 kilometer afstand van Bloemendaal. Een kamer boek je vanaf €42,28 p.p.p.n.

Amsterdam

  • Fletcher Hotel Amsterdam – Dit hotel ligt in Amsterdam, centraal gelegen aan de A2/A9. Een kamer boeken doe je hier vanaf €38,05 p.p.p.n.

Oisterwijk

  • Fletcher Hotel-restaurant Boschoord – Dit hotel ligt in Oisterwijk en heeft een bourgondische keuken. Boeken doe je al vanaf €37,53 p.p.p.n.

Den Haag

  • Fletcher Stadshotel Den Haag – Dit hotel ligt op loopafstand van het centrum van Den Haag. Boeken doe je bij dit hotel vanaf €35,15 p.p.p.n.

Tilburg

  • Fletcher Hotel-restaurant Waalwijk – Dit hotel ligt in Waalwijk, 14km van Tilburg. Een kamer boek je hier vanaf €32,78 p.p.p.n.

Wil je een hotel dat iets dichterbij Tilburg ligt? Kies dan voor het hotel die beschreven staat bij Oisterwijk. Dat hotel is 9km van Tilburg vandaan.

Groningen

  • Fletcher Familiehotel Paterswolde – Dit hotel ligt nabij Groningen aan het Paterswoldse meer. Een kamer boeken doe je vanaf €30,40 p.p.p.n.

Utrecht

  • Fletcher Hotel-restaurant Nieuwegein-Utrecht – Dit hotel ligt in Nieuwegein, op 8km afstand van Utrecht. Een kamer boek je hier vanaf €37,53 p.p.p.n.
info@datecentrale.nlSamen met je date een concert bezoeken!
Lees meer

Dinner Train, Uniek Daten & Eten

Wanneer je nou echt eens een unieke date wilt hebben, kies dan voor Dinner Train. Een unieke beleving, doordat jullie in een tot restaurant omgebouwde trein gaan eten. Je stapt op in één van de beschikbare plaatsen en kunt vervolgens twee uur lang genieten van het eten, van elkaar en natuurlijk van het uitzicht. In- en uitstappen doe je altijd op hetzelfde station en zo sta je na twee uur treinen én een ervaring rijker weer, nu met een volle buik, op het station waar je ook bent vertrokken.

Dinner Train 1

info@datecentrale.nlDinner Train, Uniek Daten & Eten
Lees meer

Relatieproblemen, wat te doen?

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt; relatieproblemen. Dit kunnen kleine problemen zijn die makkelijk zijn op te lossen, maar ook grote en meer serieuze problemen. In dit artikel bespreken we de meest voorkomende problemen in relaties en wat je daaraan kunt doen. Want niets is zo vervelend en frustrerend wanneer je problemen binnen je relatie ondervindt, terwijl jullie wel allebei gek op elkaar zijn.

info@datecentrale.nlRelatieproblemen, wat te doen?
Lees meer

Tijd voor een Unieke Date!

Verkleden, thema feesten, funcadeaus.. Iedereen is er wel dol op toch? Misschien is het niet je eerste keuze, maar dit kun je ook makkelijk toepassen bij je date! Toegegeven; dit kun je beter niet doen op jullie eerste date, maar wel als jullie al wat serieuzer zijn. Een keer een unieke date hebben is ook wel eens leuk, toch? Onderstaand vind je een aantal leuk tips, om jouw date een topdag te bezorgen!

info@datecentrale.nlTijd voor een Unieke Date!
Lees meer

Festival bezoeken met je date

Het festival seizoen is langzaamaan begonnen en dat is bij uitstek het moment om iets leuks te gaan plannen met je date! Het maakt hierbij niet uit waar jullie van houden, want er zijn ontzettend veel festivals waar jullie heen kunnen gaan. Van kunst tot food, van beginnende bands tot grote artiesten en van indie tot electric.

Hieronder vind je een lijst met festivals die in juni plaatsvinden, en waarvan wij vinden dat die geschikt zijn om met je date naartoe te gaan!

info@datecentrale.nlFestival bezoeken met je date
Lees meer

In je trainingspak op date, in Arnhem mag het!

Ik denk dat elke 90’s kid wel eens heeft staan hakken op zijn muziek. Maar ook als je een 80’s of 00’s kid bent, heb je absoluut van zijn muziek gehoord. Ik heb het natuurlijk over DJ Paul Elstak, de baas van de happy hardcore scene. Klaar voor een feestje in Arnhem?

25 Years Rainbow in the Sky

Één van zijn grootste hits, Rainbow in the Sky, bestaat dit jaar 25 jaar (voel je je al oud?) en dat is natuurlijk reden genoeg voor een feestje. Nou ja, noem het maar gerust een feest, want als je dit in het GelreDome gaat vieren kun je er vanuit gaan dat er heel wat mensen komen feesten! Dit doet hij uiteraard niet alleen, er zullen ook een aantal gastartiesten langskomen. Welke dat zullen zijn, is nu echter nog niet bekend.

info@datecentrale.nlIn je trainingspak op date, in Arnhem mag het!
Lees meer