Artikelen

Valentijn 2019

Het is weer bijna Valentijn en dus de hoogste tijd om je partner of (toekomstige) geliefde eens goed te verrassen of te verbazen! Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ook tijdens Valentijn 2019 weer voor de ultieme verrassing en het perfecte cadeau? Alles rondom Valentijn lees je in dit artikel, je leest en leert onder andere:

  • Inspiratie voor de leukste cadeau’s, ook om zelf te maken.
  • Alles over bloemen, hoe en welke bloemen laat je bezorgen?
  • Wat koop je voor een man, wat koop je voor een vrouw?

We gaan overal op in. Bovendien krijg je nog wat leuke inspiratie mee voor leuke Valentijn gedichten en voor een aftelkalender voor Valentijn. Kortom, de basis voor een succesvolle en vooral romantische dag, waarop je je geliefde eens lekker extra mag verwennen.

Auteur DateCentraleValentijn 2019
Lees meer

Seksdate in de winter

De dagen worden korter en het wordt vooral veel kouder. Excuses genoeg om lekker tegen je partner aan te kruipen onder een deken op de bank, of voor de open haard. Maar wat als je geen partner hebt? En wat als je daar ook niet naar op zoek bent, maar wel de intimiteit en de aandacht mist? Of wel naar op zoek bent, maar gewoon een lekkere seksdate in de winter wilt regelen?

Je denkt er misschien niet direct aan, maar ook een seksdate in de winter kan prima! Er zijn veel leuke dingen die je kunt gaan doen, en als dat eindigt met een lekker potje seks, voor de open haard, of gewoon in bed, dan is dat helemaal prima toch? Feit is wel dat je niet alles kunt doen wat je ook in de zomer zou doen, maar de winter heeft ook zo zijn voordelen. Hoe leuk is het om samen te gaan schaatsen, of een kerstmarkt te bezoeken in één van de grotten van Valkenburg?

In dit artikel geef ik je een aantal tips die je kunt gaan doen in de winter. De één zal wat uitgebreider of actiever zijn als de ander, maar het gaat om het idee toch? En vooral, om het eindresultaat.

Auteur DateCentraleSeksdate in de winter
Lees meer

Verlegen vrouw versieren, hoe dan?

Is dit jou wel eens overkomen? Kom je een leuke vrouw tegen, maar dan blijkt ze verlegen te zijn. Vaak krijgen wij de vraag of je dan gewoon jezelf moet zijn tijdens het versieren, of kan je toch beter voor een andere aanpak gaan? In dit artikel leer je hoe je hier het beste mee om kunt gaan, een verlegen vrouw versieren

Het kan weliswaar lastiger zijn om een verlegen vrouw te versieren, maar uiteindelijk maakt dat het ook alleen maar leuker, toch? Na het lezen van dit artikel weet je:

Auteur DateCentraleVerlegen vrouw versieren, hoe dan?
Lees meer

10 Relatietips om je relatie spannend te houden

Het eerste jaar was je zo intens gelukkig en verliefd op elkaar. Alles van je nieuwe liefje was perfect of heel dichtbij perfectie. Maar na een tijdje merk je dat de kriebels in je buik minder worden en het verliefde gevoel wegtrekt. Je kijkt naar je partner en je vraagt je af of je wel gelukkig kan worden samen? Is dit het? Is het verliefd zijn wel echt houden van geworden? Dan ben je zeker toe aan relatietips!

Gelukkig hoeft dit niet direct te betekenen dat het over en uit is tussen jou en je partner. Vaak kan het ook de ‘sleur’ of gewoon een mindere periode zijn in de relatie. Het kan ook zomaar zo zijn dat jullie door drukte iets meer moeite moeten doen voor elkaar. Door stress op je werk/studie kan de spanning ook even weg zijn of wellicht zijn er andere zaken die spelen en invloed op de relatie hebben. Niets is meer cliché dan de ups & downs die elke relatie kent.

Toch is het vrij eenvoudig om deze gewoonte te doorbreken en snel weer uit de ‘down’ te klimmen. Deze ‘eenvoudige’ relatietips zullen je relatie namelijk in één keer weer naar de top helpen. Het is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt, maar ga er gewoon voor. Er zit vast minimaal één tip bij die je in de goede richting kan helpen! Go for it!

Auteur DateCentrale10 Relatietips om je relatie spannend te houden
Lees meer

Mannen Versieren Tips, Vier naar Succes

Tips om mannen te versieren kunnen lastig te vinden zijn. Vaak gaat het alleen over vrouwen versieren of versieren in het algemeen. Wanneer je niet goed weet hoe je een man moet versieren kan je signalen wel eens verkeerd opvangen. Versieren is dan helemaal niet leuk meer, vandaar mannen versieren tips. Vier tips om succesvol te versieren. Wanneer je deze tips opvolgt dan kun je er zeker van zijn dat:

  • Elke man voor je zal vallen
  • Signalen van mannen duidelijker zijn voor je
  • Mannen versieren tips leiden tot gelukkigere relaties

Je leert vooral om te gaan met mannelijke signalen en deze praktisch gebruiken om de man in kwestie te versieren. Lees dus snel verder!

Auteur DateCentraleMannen Versieren Tips, Vier naar Succes
Lees meer

Vandaag vrouwen versieren, waar begin je?

Vandaag vrouwen versieren klinkt wellicht lastiger dan je denkt. Wanneer je vandaag nog vrouwen wilt versieren is de grootste vraag natuurlijk: Waar begin je? Hanteer je een andere tactiek voor vrouwen versieren dan voor een meisje versieren bijvoorbeeld? Op deze vragen en meer krijg je antwoord in dit artikel. Na het lezen van dit artikel weet je in de basis hoe vrouwen versieren werkt.

Wat leer je nog meer in dit artikel?

  • Hoe je een goede datingsite kiest
  • Wat het verschil tussen Vlaamse vrouwen versieren en Nederlandse vrouwen versieren is
  • Hoe je een goed profiel maakt online

Versieren hoeft dus helemaal niet lastig te zijn, als je maar de juiste technieken toepast. Daarnaast moet je jezelf voorbereiden op een online dating avontuur. De meeste relaties komen namelijk online tot stand, dus daar kan je maar beter goed op voorbereid zijn!

Auteur DateCentraleVandaag vrouwen versieren, waar begin je?
Lees meer

Succesvol Verleiden Met Deze 10 Tips!

Verleiden, hoe ging het ook alweer? Ook al is het bij iedereen natuurlijk aangeboren, succesvol verleiden hoeft niet aangeboren te zijn. Vaak denken mensen dat het genoeg is om zichzelf te zijn en dat is waar. Er zijn echter wel wat tips die je vrij makkelijk kan onthouden, die het nog eenvoudiger maken. Succesvol verleiden is met deze tips dan ook haast een garantie, want verleiden is ook vooral weten hoe je met iemand omgaat in een dergelijke situatie. Door deze tips toe te passen kun je elk gesprek omzetten in een leuk gesprek en vrijwel iedereen verleiden die jij wilt verleiden!

Auteur DateCentraleSuccesvol Verleiden Met Deze 10 Tips!
Lees meer

Mannen versieren doe je zo!

Mocht het je nog niet zijn opgevallen, mannelijke wezens kunnen erg ingewikkeld in elkaar zitten voor ons vrouwen net zoals wij ingewikkeld zijn voor de mannen. Mannen versieren is dus geen eitje. Zo zal je niet snel kunnen merken wanneer een man jou ziet zitten en wanneer juist niet. Toch? Na veel ervaringen en behulp van onderzoeken zijn wij echter achter vele dingen gekomen die het leven van de vrouw wel eens makkelijker kunnen maken met het op zoek zijn naar de juiste man!

Mocht je dus nieuwsgierig zijn naar de antwoorden van vele vragen zoals onder andere: Wat voor man past bij mij?, Hoe weet je of een man je leuk vindt? Hoe kan je een man verleiden? of de tips om mannen te versieren en de beste manier om zijn vrienden te ontmoeten. Lees dan vooral dit interessante artikel over mannen versieren!

Auteur DateCentraleMannen versieren doe je zo!
Lees meer

Eerste Date: Voor het eerst afspreken met je crush

Een allereerste date is uiteraard altijd best een beetje spannend. Vind je hem of haar straks echt zo leuk? Of valt het tegen? En hoe kom je zelf voor de dag, heb je indruk gemaakt? Als het goed is wil je alles uit de kast halen om het afspraakje te laten slagen. Online daten op datingsites is wel risicovol in de zin dat je online een bepaalde indruk achterlaat. Dat hoeft niet te stroken met de werkelijkheid…. Blijf wat er ook gebeurt altijd jezelf. Want het is immers belangrijker dat de ander je waardeert om wie je bent! Zoek je trouwens een gratis datingsite? Hier vind je een overzicht van gratis dating-websites.

Auteur DateCentraleEerste Date: Voor het eerst afspreken met je crush
Lees meer

Wat zijn de verschillen tussen Casual Dating en Seksdating?

Als je op zoek gaat naar een datingsite, merk je al snel dat de ene net iets anders is als de ander. Over het algemeen zijn er twee verschillende soorten datingsites, casual dating en seksdating. Natuurlijk zitten daarbinnen ook nog een aantal verschillende datingsites, denk daarbij aan 50+ dating, gay dating of daten voor hogeropgeleide. Maar in dit artikel lees je vooral de verschillen tussen casual dating en seksdating.

RenateWat zijn de verschillen tussen Casual Dating en Seksdating?
Lees meer