Artikelen

Festival bezoeken met je date

Het festival seizoen is langzaamaan begonnen en dat is bij uitstek het moment om iets leuks te gaan plannen met je date! Het maakt hierbij niet uit waar jullie van houden, want er zijn ontzettend veel festivals waar jullie heen kunnen gaan. Van kunst tot food, van beginnende bands tot grote artiesten en van indie tot electric.

Hieronder vind je een lijst met festivals die in juni plaatsvinden, en waarvan wij vinden dat die geschikt zijn om met je date naartoe te gaan!

info@datecentrale.nlFestival bezoeken met je date
Lees meer

In je trainingspak op date, in Arnhem mag het!

Ik denk dat elke 90’s kid wel eens heeft staan hakken op zijn muziek. Maar ook als je een 80’s of 00’s kid bent, heb je absoluut van zijn muziek gehoord. Ik heb het natuurlijk over DJ Paul Elstak, de baas van de happy hardcore scene. Klaar voor een feestje in Arnhem?

25 Years Rainbow in the Sky

Één van zijn grootste hits, Rainbow in the Sky, bestaat dit jaar 25 jaar (voel je je al oud?) en dat is natuurlijk reden genoeg voor een feestje. Nou ja, noem het maar gerust een feest, want als je dit in het GelreDome gaat vieren kun je er vanuit gaan dat er heel wat mensen komen feesten! Dit doet hij uiteraard niet alleen, er zullen ook een aantal gastartiesten langskomen. Welke dat zullen zijn, is nu echter nog niet bekend.

info@datecentrale.nlIn je trainingspak op date, in Arnhem mag het!
Lees meer

Lexa Opzeggen

Veelal schrijf je je voor een bepaalde periode in op een datingsite, zo ook op Lexa. Maar wat als je een actief account en lidmaatschap op Lexa hebt en je hebt een match waar het heel goed mee klikt? In het ergste geval kan het natuurlijk ook zo zijn dat de datingsite niet bij jou past of niet voldoet aan jouw verwachtingen. Daarom leggen we je graag uit hoe Lexa opzeggen in zijn werk gaat.

Wil je geen gedoe en de opzegging door ons laten regelen? Klik hier!

Ben je benieuwd welke datingsites er nog meer zijn? Vergelijk hier alle datingsites

info@datecentrale.nlLexa Opzeggen
Lees meer

Eerste Date: Voor het eerst afspreken met je crush

Een allereerste date is uiteraard altijd best een beetje spannend. Vind je hem of haar straks echt zo leuk? Of valt het tegen? En hoe kom je zelf voor de dag, heb je indruk gemaakt? Als het goed is wil je alles uit de kast halen om het afspraakje te laten slagen. Online daten op datingsites is wel risicovol in de zin dat je online een bepaalde indruk achterlaat. Dat hoeft niet te stroken met de werkelijkheid…. Blijf wat er ook gebeurt altijd jezelf. Want het is immers belangrijker dat de ander je waardeert om wie je bent! Zoek je trouwens een gratis datingsite? Hier vind je een overzicht van gratis dating-websites.

info@datecentrale.nlEerste Date: Voor het eerst afspreken met je crush
Lees meer

6 Jongeren Dating Tips die je niet mag missen!

Dating voor jongeren, en dan ook nog eens online. Het lijkt vanzelfsprekend, maar het is opvallend hoeveel verzoeken er binnenkomen voor heldere datingtips voor jongeren. Jongeren datingsites voorzien vooral in het matchen, maar niet in het daten. De gemiddelde jongeren datingsite voegt daarom weinig waarde toe door datingtips te verstrekken. Het is helemaal niet zo vreemd dat jongeren het af en toe ook even niet meer weten, en even een kleine opfriscursus nodig hebben, na een lange tijd single te zijn geweest bijvoorbeeld.

Misschien heb je zelfs nog nooit een relatie of intimiteit gehad, wegens het ontbreken van deze 6 tips. Vandaar dat wij jongeren dating tips voor jongeren hebben opgesteld, die je hieronder kan lezen. Doe er je voordeel mee!

Vergelijk hier de beste jongeren datingsites

info@datecentrale.nl6 Jongeren Dating Tips die je niet mag missen!
Lees meer

Beste Dating App na Tinder

Beste Dating App

Er zijn talloze dating apps te vinden en de bekendste is dan toch wel de Tinder Dating App. Tinder is leuk, makkelijk, heel erg populair dus staan er heel veel mensen op, maar is Tinder ook echt de beste dating app?

In dit artikel lees je de overeenkomsten en verschillen met de tinder dating app en andere dating apps. Elke dating app of datingsite is anders en daardoor kun je niet alles precies vergelijken, maar ik denk dat je wel globaal een goed beeld hebt van wat nou een goede app of site is, en welke je beter over kunt slaan.

Wil je zelf rustig alle dating apps nog eens met elkaar vergelijken? Dat kan met de dating vergelijker!

RenateBeste Dating App na Tinder
Lees meer

Ourtime opzeggen, hoe gaat dat in zijn werk?

Je hebt een account op Ourtime, maar wat nou als je een date hebt gevonden waar het heel goed mee klikt? Of wat nou als de site niet blijkt te zijn wat jij er van dacht, en je de juiste match maar niet kunt vinden? Oftewel Ourtime opzeggen, hoe doe je dat snel en doeltreffend?

Liever geen gedoe en ons de opzegging laten regelen? Klik hier!

Op zoek naar een datingsite die wel bij jou past? Vergelijk hier alle 50 plus dating sites

RenateOurtime opzeggen, hoe gaat dat in zijn werk?
Lees meer

Online flirten, Met deze 7 Tips slaag je gegarandeerd!

Iedereen denkt dat flirten makkelijk is, maar vaak als het er dan op aan komt, gaat er toch iets niet helemaal goed. Online flirten is op zich nog wel te doen, omdat je iemand dan niet direct aan hoeft te kijken. Je kunt je verschuilen achter je beeldscherm of telefoon, en dat is voor de meeste mensen wel fijn. Toch is flirten lastiger dan je denkt. In dit artikel geef ik je tips, zodat ook jij kunt slagen en die date kunt scoren!

Discreet een kamer huren na een succesvolle online flirt? Klik hier voor de review over SecretRooms.

info@datecentrale.nlOnline flirten, Met deze 7 Tips slaag je gegarandeerd!
Lees meer