Actueel

Festival bezoeken met je date

Het festival seizoen is langzaamaan begonnen en dat is bij uitstek het moment om iets leuks te gaan plannen met je date! Het maakt hierbij niet uit waar jullie van houden, want er zijn ontzettend veel festivals waar jullie heen kunnen gaan. Van kunst tot food, van beginnende bands tot grote artiesten en van indie tot electric.

Hieronder vind je een lijst met festivals die in juni plaatsvinden, en waarvan wij vinden dat die geschikt zijn om met je date naartoe te gaan!

info@datecentrale.nlFestival bezoeken met je date
Lees meer

In je trainingspak op date, in Arnhem mag het!

Ik denk dat elke 90’s kid wel eens heeft staan hakken op zijn muziek. Maar ook als je een 80’s of 00’s kid bent, heb je absoluut van zijn muziek gehoord. Ik heb het natuurlijk over DJ Paul Elstak, de baas van de happy hardcore scene. Klaar voor een feestje in Arnhem?

25 Years Rainbow in the Sky

Één van zijn grootste hits, Rainbow in the Sky, bestaat dit jaar 25 jaar (voel je je al oud?) en dat is natuurlijk reden genoeg voor een feestje. Nou ja, noem het maar gerust een feest, want als je dit in het GelreDome gaat vieren kun je er vanuit gaan dat er heel wat mensen komen feesten! Dit doet hij uiteraard niet alleen, er zullen ook een aantal gastartiesten langskomen. Welke dat zullen zijn, is nu echter nog niet bekend.

info@datecentrale.nlIn je trainingspak op date, in Arnhem mag het!
Lees meer