Artikelen

Be2 Review – Doelgroep, Functies en Kosten

Be2

8.1

Profielen

8.2/10

Zoekfunctie

7.9/10

Service

8.1/10

Informatie

8.2/10

Voordelen

 • Gratis inschrijving
 • Gratis persoonlijkheidstest
 • Voor iedereen
 • Veel gebruikers
 • 10 gegarandeerde contacten

Nadelen

 • Geen berichten lezen zonder premium lidmaatschap

Be2 is één van de grootste datingsites van dit moment met heel veel leden. Dit betekent dat je wat dat betreft goed op je plek bent bij Be2, maar wat weten we nog meer over deze datingsites? We onderworpen deze datingsite aan een grondige test en zetten de plussen en minnen tegenover elkaar voor je. Na het lezen van deze review weet je precies of Be2 iets voor jou is.

Voor welke doelgroep is Be2

Datingsite be2 is er voor de serieuze singles, die naar iets serieus op zoek zijn. Be2 gebruikt een wetenschappelijke manier om singles bij elkaar te krijgen. Dit doen ze onder andere door verschillende vragen die afgestemd worden naar jouw karakter. Op basis van de antwoorden die je geeft op deze vragen, word je persoonlijkheid geanalyseerd. Aan de hand van deze analyse begint de matching naar personen die (perfect) bij jou, en je karakter, passen. Be2 dating is er voor de personen tussen de 18 en 55 jaar oud, maar het merendeel van de leden die de dating site gebruikt is rond de 30 jaar oud.

Be2 is er zowel voor hetero’s, als voor lesbiennes en homo’s, daar wordt geen onderscheid in gemaakt. Echter wordt er wel goed in de gaten gehouden dat je geen lesbienne, maar een hetero dame te zien krijgt, en andersom uiteraard precies hetzelfde! Daar hoef jij je dus geen zorgen meer om te maken. Het overwegende deel van de leden is vrouw, waardoor je als man extra veel kans maakt op Be2 dating.

Aanmelden op Be2

Aanmelden bij Be2 kan via de (Apple) AppStore, (Google) Playstore of via de PC. Bij de app moet je eerst aangeven uit welk land je komt, en daarna kan je gaan starten met jezelf aanmelden via de app.

Nadat je je hebt aangemeld op de site, en alle gegevens hebt ingevuld kom je uit op de site waarbij je de uitgebreide persoonlijkheidstest kan gaan doen. Deze test heeft een grote invloed op de mensen die je gaat ontmoeten en probeer dan ook alles zo goed mogelijk naar waarheid in te vullen. Nadat je de test hebt afgerond krijg je de mogelijkheid om nog een aantal foto´s te uploaden en dan kan je aan de slag gaan. Terwijl de site zal aan de slag gaan om personen te zoeken die het dichtst bij jou staan, zowel letterlijk als figuurlijk.

Hiermee heb je de aanmelding volledig voltooid en kan je de website gaan bekijken, en gaan verkennen.

Wat zijn de (gratis) mogelijkheden op Be2

Bij Dating Be2 is de inschrijving volledig gratis en tevens kan je gratis de persoonlijkheidtest doen, die ervoor zal gaan zorgen dat je op psychologisch vlak de juiste personen zal gaan ontmoeten. Deze test kan je veilig invullen en er wordt hard gewerkt aan een hoge beveiliging van de site. Hierna kan je de site eventueel verkennen maar veel profielen zal je niet kunnen zien, doordat leden hun eigen foto´s kunnen ´blurren´. Dit is voor hun eigen privacy en uiteraard kan jij dit ook mocht je verder willen gaan met de site. Een geruststellende gedachte, mensen die de site aan het verkennen zijn hoeven jou dus niet te kunnen zien. Hierdoor weet je zeker dat niet toevallig je buurman, collega of baas jou tegen komt op een dating site.

Mocht je op de site verder willen, staat hier een prijs tegenover. Met deze upgrade van het lidmaatschap kan je veel functies gebruiken! De volgende functies zijn te gebruiken wanneer je betaald hebt:

 • Je kan alle profielen, en foto´s, van de leden bekijken
 • Onbeperkt berichten naar elkaar toesturen
 • Onbeperkt berichten ontvangen
 • Oproepen kunnen zien en sturen
 • Gebruik maken van wetenschappelijk daten, waar de leden echt speciaal voor jou worden uitgekozen
 • Je hebt garantie op minimaal 10 matches anders kan je (deels) je geld terug krijgen van de site

De site heeft een hoop te bieden voor degene die echt op zoek zijn naar een serieuze date, en/of een serieuze relatie op het oog hebben!

Alle datingsites met elkaar vergelijken?

Kosten en betalingsmogelijkheden

Bij Be2 betaal je de kosten per maand, des te meer maanden je neemt, des te groter je besparing zal zijn op de totale kosten. De kosten betaal je onder andere voor de beveiligings van de site, en de mensen die profielen bij personen koppelen op basis van wetenschappelijk onderzoek, en psychologische voorkennis.

De kosten per maand:

 • 3 maanden voor 49,90 per maand.
 • 6 maanden voor 24,90 per maand.
 • 12 maanden voor 15,90 per maand.

Zoals je kunt zien zijn de kosten een hoop lager wanneer je voor meerdere maanden kiest.

Alle datingsites met elkaar vergelijken?

Veiligheid Be2

De veiligheid is zeer belangrijk, afgelopen jaar nog heeft de site een grootschalig offensief ingezet tegen neppe profielen. Alle neppe profielen zijn verwijderd, en er is extra geïnvesteerd in de veiligheid van de website. Profielen worden met de hand nagekeken en de datingsite beschikt over een beveiligde (SSL) verbinding, die al jouw profiel-, en persoonsgegevens beschermd.

Ook is het mogelijk jouw profielfoto onzichtbaar te maken voor personen, totdat jij hun toestemming geeft om je foto´s te kunnen zien. Dat is ook de reden waarom je op de meeste profielen in eerste instantie vage foto’s ziet. Deze worden scherp wanneer je diegene aanschrijft, en hij je toestemming geeft tot zijn/haar foto´s. Geen pottenkijkers dus, je anonimiteit is volledig gewaarborgd.

Met andere woorden een betrouwbare datingsite, die er alles aan doet om de beveiliging elke dag weer te verbeteren.

info@datecentrale.nlBe2 Review – Doelgroep, Functies en Kosten