Artikelen

Beste Dating App na Tinder

Beste Dating App

Er zijn talloze dating apps te vinden en de bekendste is dan toch wel de Tinder Dating App. Tinder is leuk, makkelijk, heel erg populair dus staan er heel veel mensen op, maar is Tinder ook echt de beste dating app?

In dit artikel lees je de overeenkomsten en verschillen met de tinder dating app en andere dating apps. Elke dating app of datingsite is anders en daardoor kun je niet alles precies vergelijken, maar ik denk dat je wel globaal een goed beeld hebt van wat nou een goede app of site is, en welke je beter over kunt slaan.

Wil je zelf rustig alle dating apps nog eens met elkaar vergelijken? Dat kan met de dating vergelijker!

Gay Dating Apps

Gay Dating Apps worden steeds populairder, en dat is te merken. Er zijn er zoveel, dat je soms niet meer goed weet wat je nou moet. Een van de bekendste is uiteraard de Grindr Dating App, of ook wel Grinder Dating App. Als je aan een gay zou vragen welke app hij het liefst gebruikt, dan is de kans groot dat hij deze noemt. Maar is dat ook de beste dating app onder de Gay Dating Apps?

Dan is er ook nog Planet Romeo. Iets uitgebreider dan de meeste andere apps, zo kun je onder andere wereldwijd zoeken en foto’s meesturen in berichten. Met de zogenoemde “footprints” kun je laten merken dat je interesse hebt.

Scruff is een internationale, bekende gay dating app. Hier kun je swipen door de profielen heen, en bij het swipen leert de app je voorkeuren kennen zodat je nog betere voorstellen krijgt.

Ook Gaydar is er eentje waar je waarschijnlijk wel eens van gehoord of over gelezen hebt. Bij deze is het zo dat je met behulp van een radar mannen in de buurt kunt ontmoeten. In het buitenland erg populair, maar hier in Nederland niet echt.

Naast de talloze Gay Dating Apps, zijn er natuurlijk ook nog de gewone websites. Denk hierbij aan Lexa Gay, GayParship en Gaybuddy. Voordeel hiervan is dat, als je op zoek bent naar een serieuze relatie, je die eerder via een site vind, als via een app. Handig als je de Beste Dating App voor jezelf niet kunt vinden!

Benieuwd naar een site zoals GayParship? Lees dan deze review! 

Beste Dating Apps Gratis

Daten is leuk, en als dat via een app kan is dat erg handig maar, niet elke app is zo gratis als dat je in eerste instantie misschien denkt. De beste dating app is natuurlijk niet de beste omdat hij zoveel geld kost, dat snap je. Er zijn veel apps en websites waarbij je je ‘gratis’ aan kunt melden, maar vervolgens helemaal niets kunt. Je moet dan eerst een abonnement nemen om wat te kunnen sturen, en daar zit niet iedereen op te wachten.

Dating Apps genoeg dus, maar welke is er nou echt goed, en gratis?

Tinder Dating App

Zoals ik in de intro al zei is Tinder het meest bekend. Makkelijk in gebruik, helemaal gratis en ontzettend populair. Maar dat maakt het natuurlijk niet gelijk de beste dating app. Het swipen maakt het misschien juist allemaal wel leuker, maar zeker ook gemakkelijker. Doordat Tinder zo populair is gebruiken veel mensen de dating app ook, en dat is voor jou dus meer keuze!

Maar uiteraard zijn er nog meer Dating Apps die gratis zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan Happn of Badoo! Allebei ook erg populair, zeker ook omdat Badoo al een paar jaar mee gaat. Eerder enkel als website, maar tegenwoordig is de app versie ook erg bekend!

Tinder of Badoo?

Laten we Tinder eens vergelijken met Badoo. Het zijn toch wel de twee meest populaire dating apps momenteel, maar als je ze allebei nog nooit hebt gebruikt en wilt weten welke er voor jou het beste werkt, is een vergelijk wel handig.

Bij Tinder kun je heel gemakkelijk een profiel aanmaken, maar je kunt je ook gewoon aanmelden met je Facebook account. Je kunt uiteraard je profiel aanpassen en foto’s toevoegen. Ook kun je instellen of je wilt dat je match zich in de buurt bevind, en welke leeftijd hij/zij ongeveer moet hebben. Vindt je iemand leuk? Dan swipe je naar rechts, vindt je het desbetreffende profiel niks aan, dan swipe je naar link. Vind de persoon die jij leuk vindt, jou ook leuk? Dan kan er een chat gestart worden.

Bij Badoo werkt het in principe hetzelfde, ook deze app is gratis en kun je op een laagdrempelige manier met een ander in contact komen. Wel is het zo dat als je jezelf wilt uitlichten, dat je daar wel voor moet betalen. Badoo heeft daarnaast wel weer het voordeel dat je iets meer gratis mogelijkheden hebt. Zo kun je een beperkt aantal bericht sturen als je iemand leuk vindt, zonder dat diegene jou leuk heeft gevonden. Hierdoor heb je meer kansen op een gesprek, ongeacht of je een match hebt!

Natuurlijk zijn er ook gratis dating websites, als je daar liever voor wilt gaan. Welke dat allemaal zijn, en welke daarvan het beste uit de test komt, kun je hier terug vinden!

RenateBeste Dating App na Tinder

Related Posts