Artikelen

C-Date Review – Doelgroep, Functies en Kosten

C-Date

7.7

Profielen

7.4/10

Zoekfunctie

7.8/10

Service

8.0/10

Informatie

7.5/10

Voordelen

 • Casual Daten
 • Eenvoudig profiel aanmaken

Nadelen

 • Prijzig
Gratis inschrijven op C Date

Ben je toe aan spanning in je leven? Dan zou C-Date wel eens de uitkomst kunnen bieden. Gewoon eens je (seksuele) fantasieën de vrije loop laten en heerlijk genieten! Casual Dating is speciaal voor mensen die een discrete date willen, zonder gelijk vast te zitten aan een relatie. Vaak met alle gevolgen van dien. C-Date is sinds 2008 actief, en dus pionier op het gebied van Casual Dating.

Wanneer je dit aanspreekt, is C-Date dus wellicht iets voor jou. We hebben de site onderzocht en lichten C-Date uit in deze review!

Lees dus snel verder, of meld je aan op C-Date

Op welke doelgroep richt C-Date zich?

Zoals we al lieten doorschemeren gaat het met name om mensen op zoek naar een casual date. Lekker losjes, gewoon genieten. Wel de lusten, niet de lasten. Niet vast willen zitten aan iemand, maar gewoon lekker spanning ervaren samen en even ‘ontsnappen’ uit de gewone wereld.

Zit je in een huwelijk, maar kom je niet aan je trekken? Een hoop fantasieën die je blijven achtervolgen, maar waar je bij niemand mee terecht kan? Op C-Date zijn een hoop mensen in hetzelfde schuitje te vinden, en is de nodige spanning zeker te vinden. Wat kan je precies verwachten van datingsite C-Date? Een aantal feiten op een rij:

 • 25.000 aanmeldingen per dag vergroten de kans op een date aanzienlijk
 • 48% is vrouw en 52% is man, voor mannen een prima verhouding
 • Ruim 10.000 flirts per dag. Een actieve datingsite, waar leden niet schromen om contact met andere leden te leggen
 • Slagingspercentage van 72%
 • Gemiddelde leeftijd tussen 30 en 45

Hoe ga je om met vreemdgaan, ontrouw en overspel?

Wat betekent Casual?

Casual staat voor gemakkelijk, eenvoudig. De meeste mensen kennen casual kleding, wat staat voor sportieve, nonchalante kleding. In de dating wereld staat casual dating voor een toevallige, gemakkelijke en vooral spannende date. Het is met Casual Dating ook goed mogelijk dat de ander met meerdere personen date. Het is doorgaans niet de bedoeling dat je je heel erg toelegt op de ander, een relatie ontstaat niet vaak uit casual dating.

En een Casual Relatie dan?

Dit is vooral gericht op de spannende afspraken met één of meerdere personen. Met casual dating, of een casual relatie, ben je niet gebonden aan één persoon. Je bepaalt zelf hoeveel personen je date, en leuke dates kan je omzetten in een casual relatie. Met een casual relatie weet je zeker dat er altijd iemand beschikbaar is, waar je geen verantwoording aan hoeft af te leggen. Met je partner in een casual relatie kan je daarnaast ook veel leuke dingen doen. Denk aan een seksclub of parenclub bezoeken. Er gaat een wereld voor je open!

Bekijk hier welke datingsite het beste bij je past!

Hoe meld je je aan op C-Date.nl?

Het aanmelden is gratis, snel en zeer gemakkelijk. Ze hebben het makkelijk gemaakt door meerkeuze vragen te stellen, waardoor je niet veel open antwoorden hoeft te geven. Dit scheelt een hoop tijd bij het aanleggen van je profiel. Je vertelt wie je bent aan de hand van foto’s, waardoor je gemakkelijk teksten schrijft.

Daarnaast is het ook fijn dat je zowel via je desktop (PC), laptop, tablet en smartphone kan registreren en de datingsite kan gebruiken. Je bent dus geen enkel moment onbereikbaar voor je flirts. Ook kan je op elk gewenst moment een bericht sturen, om zo snel mogelijk tot actie over te gaan.

Na de eerste registratie zal je de volgende vragen krijgen, om je profiel aan te leggen:

 • Rook, of drink, je?
 • Heb je piercings of tattoo’s?
 • Welke opleiding heb je gedaan?
 • Wat doe je voor werk?
 • Welke gebruikersnaam wil je?

Na antwoord te hebben gegeven op deze vragen kan het echte avontuur beginnen. Je profiel is aangemaakt en je kan op zoek gaan naar een date!

Meld je aan op C-Date

Wat zijn de mogelijkheden op C-Date

Het inschrijven is dus volledig gratis, en een profiel vrij gemakkelijk aangelegd. Hierdoor kan je vrijblijvend de datingsite verkennen, en een leuk profiel aanleggen. Maar dan, wat kan je allemaal op de site, wat is gratis en waar moet je voor betalen?

Het geheim achter de man/vrouw verhouding op C-Date, is dat vrouwen alle functies gratis kunnen gebruiken. Niet alleen gratis registreren, maar dus ook volledig gratis gebruik maken van de datingsite. Mannen moeten daarentegen wel betalen voor een lidmaatschap, om zo alle functies te kunnen gebruiken. Hierdoor zijn er wel zo goed als altijd meer vrouwen dan mannen actief op C-Date. Vrouwen worden hierdoor aangemoedigd om zich juist op C-Date in te schrijven, met succes.

Als betalend lid kan je wel veel extra opties gebruiken, namelijk:

 • Profielen bekijken en enkele foto’s
 • Meedoen met fotospel (à la Tinder)
 • Zien wie er precies online is
 • Bekijken wie jou voor het laatst bekeken hebben
 • Uitgebreide zoekmachine en filter volledig gebruiken
 • Berichten versturen en ontvangen
 • Mensen toevoegen aan je favorieten
 • Rapporteren van verdachte profielen
 • Contactgarantie, contact met minimaal 15 andere leden

Wat kan je met een gratis profiel? Niet heel veel, namelijk:

 • Leeftijd van iemand zien, en wat wazige foto’s

Je zal dus uiteindelijk wel echt een abonnement nodig hebben, om in contact te komen met andere leden. Zonder lidmaatschap is er weinig aan, en kan je echt puur en alleen de datingsite verkennen.

Lidmaatschap en Kosten

Op C-Date heb je dus een lidmaatschap nodig. Je hebt de keus uit verschillende looptijden. Hoe langer je lid blijft, des te goedkoper het is.

Dit zijn de verschillende pakketten:

 • 3 maanden, Premium Start: €39,90 per maand
 • 6 maanden, Premium Classic: €29,90 per maand
 • 12 maanden, Premium Relax: €19,90 per maand

Betalingsmogelijkheden

Betalingen verlopen via een beveiligde verbinding en via de meest veilige betaalsystemen die er bestaan. Te weten:

 • iDeal
 • Creditcard
 • PayPal

C-Date heeft een certificaat en was één van de veiligste datingsites van 2017. Zeer belangrijk in deze tijden van dating fraude. De helpdesk is goed bereikbaar, mochten er toch vragen zijn over het lidmaatschap of de betalingsmogelijkheden.

Hoe is de veiligheid op C-Date geregeld?

De volledige datingsite beschikt over een SSL-certificaat, waardoor gebruik zeer veilig is. Profielen worden handmatig gecontroleerd. C-Date is daarnaast verkozen tot één van de veiligste datingsites van 2017. Al met al zeer positieve zaken voor de veiligheid op de datingsite. Gegevens worden goed beveiligd en zullen niet gestolen of gelekt worden.

Mocht je vermoedens hebben dat iemand niet echt is, of iemand is vervelend, dan kan je deze persoon rapporteren. Hierdoor blijft de datingsite schoon van mensen die niet serieus op zoek zijn. De klantenservice reageert snel en adequaat op deze rapportages.

Binnen 2 werkdagen heb je een reactie van de klantenservice. Handig, wanneer je met een vraag of klacht zit.

Conclusie C-Date

Zowel mannen als vrouwen zitten goed op C-Date. Vrouwen omdat het gratis is, en mannen omdat er meer vrouwen dan mannen zijn. Onderschat de waarde hier niet van, meer vrouwen betekent voor mannen simpelweg meer keus. En dan is 2% meer een hoop, op duizenden leden. C-Date is een datingsite die haar beloftes waarmaakt, er komen veel casual dates voor uit de datingsite. Schroom niet om een kijkje te nemen op C-Date, als je toe bent aan een spannende date of casual relatie!

Benieuwd of een andere datingsite beter bij je past?

info@datecentrale.nlC-Date Review – Doelgroep, Functies en Kosten

Related Posts