Artikelen

Datingsites voor jongeren

Van de honderden nieuwe datingsites afgelopen jaren spelen er een hoop in op jongeren. Simpelweg door jongeren aan jongeren te koppelen. Zodat je niet steeds hoeft te sorteren of toch voorstellen krijgt van mensen buiten de leeftijd die je zoekt. Zo hoef je geen oude vrouwen of oudere mannen tegen te komen of angst te hebben dat zij ook naar jouw profiel kunnen kijken.

Datingsites voor jongeren zijn er inmiddels in verschillende categorieën. Wij zetten de beste voor je op een rij!

Gratis datingsite voor jongeren, of betaalde datingsite voor jongeren?

Het hangt totaal van je verwachtingen af. Wanneer je serieus op zoek bent naar een date, dan blijkt dat de meest succesvolle datingsites, de sites zijn waar een (kleine) vergoeding tegenover de dienstverlening staat. Van de inkomsten wordt het grootste deel weer in de website gestoken, waardoor een dating site die meer investeert al gauw een betere datingsite zal zijn. Er zit immers een heel team klaar mocht er iets fout gaan, of je wilt iets vragen.

Laat je dan ook niet altijd leiden door een gratis datingsite, want hier zitten vaak neppe profielen tussen, waar je nou net niet naar op zoek bent.

Dating voor jongeren:

Laten we beginnen met dating voor jongeren die op zoek zijn naar een serieuze relatie, of een vriendschappelijke connectie. Dating voor jongeren is niet altijd even makkelijk, doordat volwassenen sites en jongeren sites vaak veel op elkaar lijken. Vandaar hebben wij deze datingsites uitgelicht, voor zowel hetero jongeren, als gay jongeren. De top 5 algemene datingsites voor jongeren:

#1 Pepper:

Pepper is een datingsites speciaal gecreëerd voor jongeren van de tijd van nu. Je hebt er verschillende soorten opties en het daten via Pepper wordt extra aantrekkelijk gemaakt voor jongeren, omdat je er erg veel foto´s en filmpjes op kwijt kan, welke als één geheel je profiel vormen in de vorm van een collage. Je kan hierdoor goed laten zien wat belangrijk is, en waar je in het dagelijks leven zoal mee bezig bent. Door deze manier van je profiel in elkaar zetten, leer je de ander veel sneller kennen.

Het aanmelden bij Pepper is extra makkelijk gemaakt en ze hebben het keurmerk ‘Veilig Daten’ gekregen. Op Pepper kan je zowel een gratis account, als een betaald account hebben. Met een gratis account kan je niet alle functies gebruiken, wat je bij een betaalde dan weer wel kan. De kosten hiervan gaan per 1 maand, 3 maanden en 6 maanden.

Lees hier de volledige review over Pepper

#2 Snapdate

Snapdate is er voor de jongeren die meer op zoek zijn naar een spannende date. Natuurlijk zal je er misschien ook wel een relatie kunnen vinden, maar de meeste jongeren zitten er vooral op om een keertje seks te kunnen hebben zonder dat er iets aan vast zit.

De profielen van snapdate worden met de hand gecontroleerd om neppe profielen, scammers en datingfraude te voorkomen.

De online helpdesk is altijd online om te helpen, wanneer je ergens mee in de knoop komt te zitten bijvoorbeeld. Ook is de helpdesk tijdens kantooruren telefonisch te bereiken. Handig als je tips, of dringende vragen, (nodig) hebt! Het inschrijven en het eerste berichtje sturen zal geheel gratis zijn. Daarmee kan je dus al iemand scoren voor een leuke seksdate.

Mocht die niet het geval zijn kan je altijd een credit pack aanschaffen, om zo meerdere berichtjes te sturen. Door een gemakkelijke zoekfunctie zal je sneller een seksdate vinden die naar jou smaak is afgestemd. Denk aan afstand, leeftijd, man of vrouw en ga zo maar door!

Lees hier de volledige review over Snapdate

#3 Relatieplanet

Relatieplanet is één van de grootste datingsites, inmiddels al bijna 10 jaar. Jaar na jaar dingen ze mee naar, of worden ze uitgeroepen tot, de beste dating site van Nederland. De helpdesk van Relatieplanet heeft ruime openingstijden, en is te bereiken tussen 09:00 en 23:00. Het grootste deel van de dag staan ze hier voor je klaar. Service en veiligheid wordt goed aan gedacht.

Als gratis lid is het mogelijk om 5 berichten per dag versturen en zijn er meerdere mogelijkheden, dan bij de meeste betaalde datingsites het geval is, als gratis lid.

Op Relatieplanet kan je jezelf gratis registreren, maar om de volledige datingsite te kunnen benutten heb je een lidmaatschap nodig. Met dit lidmaatschap kan je vervolgens de gehele dating site gebruiken. De verschillende lidmaatschappen variëren van 1 maand, 3 maanden tot 6 maanden.

Lees hier de volledige review over Relatieplanet

#4 Lexa

Na het gratis inschrijven op Lexa kan je direct berichten ontvangen van andere leden. Op deze manier kan je de site goed verkennen, zien hoe alles in zijn werk gaat, en, nog belangrijker, bekijken of je al snel berichten ontvangt. Om volledig gebruik te maken, en een bericht terug te sturen bijvoorbeeld, zal je een lidmaatschap nodig hebben.

Over het algemeen is Lexa goedkoper, dan de meeste datingsites, en hebben ze een goede beveiliging. Dagelijks schrijven er duizenden mensen zich in, waardoor je kansen op een ontmoeting, serieuze relatie of vriendschap, flink toenemen. De kosten bij Lexa gaan per 1 maand, 3 maanden of 6 maanden.

Lees hier de volledige review over Lexa

Lees hier alles over Lexa opzeggen

#5 Seksbuddy

Bij de meeste goede datingsites om een seksdate te regelen, kan je je helaas niet inloggen via de computer, maar alleen via de mobiele telefoon of tablet. Bij Seksbuddy is dit anders gedaan en kan je zelfs met de computer inloggen, om zo jouw seksdate te kunnen vinden. Seksbuddy is een overzichtelijke datingsite die zich vooral op de jongeren richt.

Het inschrijven is gratis, je krijgt zelfs 1 credit cadeau waardoor je de volledige site kan gebruiken, en de beveiliging is er erg sterk. Je persoonsgegevens worden afgeschermd voor andere leden, dus over je privacy hoef je niet in te zitten. Vele duizenden mensen schrijven zich hier per week in op zoek naar een seksdate, en je hebt dan ook zat keus om uit te kiezen, wanneer je vorige date niet helemaal lekker is gelopen bijvoorbeeld. Snel en eenvoudig op zoek naar een seksdate dus!

Lees hier de volledige review over Seksbuddy

Gay datingsites voor jongeren

Voor jongeren zijn er vaak alleen de welbekende gay dating apps waar helaas ook een hoop kwaadwillenden tussen zitten. Er is vaak geen enkele vorm van verificatie en de gay dating apps zijn inderdaad laagdrempelig om te gaan gebruiken, maar er zijn betere alternatieven. Gay dating sites waar je wel veilig en met een gerust hart kunt daten. Onze top 3 van Gay dating sites van dit moment:

#1 Gayparship

Gayparship is er zowel voor de mannen als voor de vrouwen, om de perfecte date en match te kunnen vinden. De site heeft veelzijdige functies en is erg overzichtelijk. Daarnaast beschikt Gayparship over het keurmerk Thuiswinkel waarborg, wat inhoudt dat ze betrouwbaar zijn en heldere voorwaarden hebben. Wat wel iets ‘minder’ is aan deze site is dat het merendeel van de leden 30+ is, en je het dus echt moet hebben van het mindere aantal jongeren dat te vinden is op deze site. Gayparship heeft een persoonlijkheidstest die je kan invullen om zoveel mogelijk mensen vinden die op jouw karakter aansluiten.

Dit houdt totaal niet in dat er geen jongeren op zitten, maar dit is wel een echte serieuze datingsite gericht op serieuze (jonge) mensen, op zoek naar een serieuze vriendschap, of relatie. De helpdesk kan je zowel online beantwoorden, als bellen, en ze staan altijd voor je klaar. Je bent volledig veilig en anoniem op Gayparship, wat ook een erg gerustellende gedachte is voor de gebruikers, plus dat de site een SSL code heeft. Een beveiligde verbinding en een datingsite mét keurmerk dus!

Lees hier de volledige review over GayParship

#2 GrindrGay

Grindrgay is erg geschikt als jongeren gay dating site, omdat er verschil wordt gemaakt tussen jongere mannen en oudere mannen. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat er een vent van 50 naar jouw profiel zit te gluren, terwijl jij hier absoluut niet naar op zoek bent. Ook kan je veel gerichter zoeken, doordat je alleen mannen te zien krijgt die je wilt zien.

De helpdesk staat daarnaast 24/7 klaar voor je en ook de helpdesk van GrindrGay is telefonisch te bereiken, voor al je vragen!

Grindrgay is één van de bekendere datingsites onder gays, en is dan zeer zeker aan te raden om een keer uit te proberen. Je kan je dan ook tijdelijk gratis inschrijven en een gratis wink of flirt sturen. Je krijgt hier ook een gratis credit om de volledige functionaliteit van de website te ervaren. Durf je dus nog niet zomaar een bericht aan, of twijfel je nog? Stuur dan een wink of flirt, en er zal vast en zeker wel iemand zijn die er op zal reageren.

Lees hier de volledige review over GrindrGay

#3 Gaybuddy

Gaybuddy is een echte dating site voor mannen, en hier wordt vrijwel meteen een onderscheid in gemaakt vergeleken met vele andere gay datingsites. Excuses voor de dames, maar dit is echt een mannenwereld waar mannen door heel Nederland elkaar kunnen ontdekken en wie weet snel ontmoeten.

Ook hier op de site zijn alle sites 100 procent gekeurd naar echtheid en hoef je niet bang te zijn voor catfishes of nepprofielen. Er zit een garantie aan vast dat je voor 100 procent zeker contacten zal opbouwen, en hier kan je dan ook op verhalen als dit niet zo zou zijn. Inschrijven is tijdelijk gratis, en je kan uiteraard de profielen gratis bekijken. Hierna zullen er kosten aan zitten, maar daar tegenover staan veel opties om een leuke man te kunnen ontmoeten. Een leuke gay datingsite voor mannen op zoek naar snel seks contact met andere mannen.

Lees hier de volledige review over Gaybuddy

RenateDatingsites voor jongeren

Related Posts