Artikelen

GayParship Review – Doelgroep, Functies en Kosten

Gratis inschrijven op GayParship

GayParship is een datingsite van Parship Dating, gericht op homoseksuele mannen en vrouwen. Specifiek hoogopgeleide gays, op zoek naar een gelijkgestemde man of vrouw, rond hun eigen opleidingsniveau en leeftijd. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een goed gesprek, en heb je eenvoudig iemand gevonden die op hetzelfde level zit als jij. Inmiddels is GayParship in meer dan 15 landen actief, en heeft in Nederland grote bekendheid verkregen door de publieke omroep, Veronica, Net5 en gay media, zoals de Gaykrant, Winq en Gay.nl.

Wij zochten voor je uit hoe dit succes is ontstaan, wat is de succesformule van GayParship eigenlijk?

Op welke doelgroep richt GayParship zich?

In de inleiding werd het al een beetje verklapt. De doelgroep van Parship Gay en Parship Dating zijn hoogopgeleide mensen, op zoek naar serieuze contacten met personen rond hun eigen opleidingsniveau en/of leeftijd. Maar liefst 76% van de leden op GayParship heeft een hoge opleiding genoten, en beschikt over een HBO-Diploma of hoger. Daarnaast is 85% van de leden 30 jaar of ouder, het merendeel van de leden is tussen de 30 en 55 jaar oud.

De singles op GayParship zijn op zoek naar een serieuze, langdurige relatie met een partner. 38% van de leden van Parship Gay en Parship Dating slaagt uiteindelijk, en houdt echt een langdurige relatie over aan daten via Parship. Een Gratis Gay Datingsite komt bij lange na niet in de buurt van deze succesratio. Gay Ervaringen leren ons dan ook dat GayParship echt werkt.

Ben je een serieuze gay, op zoek naar een serieuze, langdurige relatie, maar ben je niet tussen de 30 en 55? Niet getreurd, 15% van de leden valt buiten deze leeftijd, dus ook onder of boven deze leeftijd heb je wel degelijk kans op een date. Het is wel verstandig als je dan iemand zoekt die tussen de 30 en 55 is, om je eigen kansen te vergroten. Aangezien er veel meer mensen tussen de 30 en 55 zijn en uit onze Parship Review is gebleken, dat dit jouw kansen aanzienlijk vergroot.

Zowel mannelijke, als vrouwelijke, gays zijn welkom op GayParship. Ongeacht of je een man of vrouw bent, je kansen zijn groot op GayParship!

De belangrijkste feiten over Gayparship.nl:

 • 76% van de leden is hoogopgeleid.
 • 38%, ruim 1 op de 3 leden, heeft een relatie te danken aan GayParship.
 • 85% van de leden is ouder dan 30 jaar.
 • Diezelfde 85% van de leden is gemiddeld tussen de 30 en 55 jaar oud. 15% van de leden is tussen de 18 en 30 jaar oud, of ouder dan 55.

Hoe gaat het aanmelden op GayParship?

Het aanmelden is, zoals we gewend zijn van Parship Dating, zeer eenvoudig. Je vult in of je een man op zoek naar een man bent, of een vrouw op zoek naar een vrouw. Vervolgens vul je je e-mail adres in, en kies je een wachtwoord. Geen toestanden met telefoonnummers opgeven en verificatie methodes dus. Het aanmelden is volledig gratis en ook het persoonlijkheidsrapport kan je doorlopen, alvorens je een lidmaatschap afsluit.

Wanneer je nog eenvoudiger wilt registreren, kies je voor ‘Aanmelden via Facebook’. Je geeft Parship Dating vervolgens toestemming, om de informatie van jouw Facebookpagina te gebruiken op jouw Parship profiel. Dit scheelt een hoop informatie invullen, binnen een aantal klikken is je gehele profiel aangemaakt.

Uiteraard zal GayParship nooit iets op jouw Facebook posten, ook zullen je Facebook vrienden niet kunnen zien dat je de gay datingsite gebruikt.

Gay Parship Persoonlijkheidsrapport

Na het aanmelden zullen er een aantal vragen gesteld worden. Niet zomaar vragen, vragen die vanuit wetenschappelijk perspectief een hoop over iemand zeggen. Wees dus vooral eerlijk in de antwoorden, om tot goede matches te komen. Welke vragen kan je verwachten?

 • Waar wil je ‘later’ het liefste wonen?
 • Waarom denk je dat je nog single bent?
 • Hoe reageer je op emoties, bijvoorbeeld op liefdesverdriet?
 • Wat zijn jouw verwachtingen ten opzichte van een potentiële partner?
 • Sport je? Of heb je andere leuke hobby’s?
 • Wat zijn je voorkeuren en waar liggen je interesses?
 • Welke figuren spreken jou het meeste aan?
 • Wat is belangrijk aan liefde voor jou?

Voor de volledige vragenlijst, ook wel het persoonlijkheidsrapport, zul je enig geduld moeten opbrengen. Volledig invullen duurt gemiddeld zo’n 10 à 20 minuten. Het is goed om te weten waarom dit gedaan wordt. Het persoonlijkheidsrapport van GayParship zal worden gebruikt om jou inzicht te geven, in je persoonlijkheid. Daarnaast helpt het Parship Dating enorm om jou aan andere leden te koppelen. Een echte direct dating site. Nadat je de vragenlijst hebt afgerond zal je ook direct matches te zien krijgen, op basis van overeenkomsten in persoonlijkheid.

Zoals je merkt gaat dit verder dan op een ‘normale’ gay datingsite, waar voornamelijk wordt gematcht op basis van hobby’s en interesses. GayParship zorgt op deze manier voor matches op maat, (bijna) geen enkele match die je te zien krijgt zal tegenvallen. Hierdoor is de succesratio zeer groot van de profielen die je te zien krijgt. Zowel op Gay Parship Dating, als in de Gay Parship App.

Na het persoonlijkheidsrapport te hebben afgerond, en een profiel te hebben aangelegd, kan je direct beginnen met daten!

Wat zijn de mogelijkheden op GayParship.nl

Tot zover is alles wat je gedaan hebt gratis, maar wat kan je nu, nu je een volledig profiel hebt aangemaakt? Je hebt een behoorlijk aantal vragen over jezelf moeten beantwoorden, en dan? Gelukkig kan je op GayParship enkele functies gebruiken, als gratis lid met het Parship Gratis Lidmaatschap. Op deze manier kan je de gay datingsite verkennen, en met GayParship om leren gaan.

Het fijne hieraan is dat je dus echt, vrijblijvend, rond kan kijken of GayParship wel iets voor je is. Alleen wanneer je overtuigd bent van GayParship, is het logisch dat je een lidmaatschap afsluit.

De exacte verschillen tussen gratis lid zijn, en een betaald lidmaatschap:

Met een Parship Gratis Lidmaatschap zijn dit de mogelijkheden:

 • Het bekijken van je partnervoorstellen/matches.
 • Snelle zoekfunctie gebruiken.
 • Volledige service van de klantenservice, 24/7.
 • Foto’s toevoegen aan je profiel.
 • Korte evaluatie van je persoonlijkheid, op basis van de eerder ingevulde vragen.
 • Glimlachjes en ijsbrekers versturen.

Zoals gesteld, met een betaald lidmaatschap zijn er vele malen meer functies te gebruiken. Welke functies zijn dat precies?

Als betalend lid zijn dit, naast de mogelijkheden met het Parship Gratis Lidmaatschap, de mogelijkheden:

 • Onbeperkt uitwisselen van berichten.
 • Profielcheck.
 • Uitgebreid Persoonlijkheidsrapport.
 • Contactgarantie.
 • Bezoekers van je profiel bekijken.
 • Uitgebreide, lokale, zoekfunctie gebruiken.
 • Foto’s die aan jou zijn vrijgegeven bekijken.

Persoonlijkheidstest

Zoals in de opsomming naar voren kwam, is een persoonlijkheidstest beperkt met een Parship Gratis Lidmaatschap. Dat wil zeggen, als gratis lid krijg je een beknopt rapport. Wil je toch nog even geen betalend lidmaatschap, maar wel volledig inzicht in de persoonlijkheidstest? Voor €129,- is het mogelijk om het volledige persoonlijkheidsrapport aan te schaffen. Wellicht verstandiger, als je dit overweegt, om een lidmaatschap aan te schaffen. Bij elk lidmaatschap krijg je het uitgebreide persoonlijkheidsrapport er namelijk gratis bij.

Profielcheck

Online daten kan heel lastig zijn, zeker als je het een tijd niet gedaan hebt. Misschien doe je het zelfs voor het eerst. De grootste obstakels zijn dan het schrijven van een leuke profieltekst. Het meest simpele kan dan ineens ontzettend lastig lijken. Niet getreurd, ook hier kan de klantenservice bij helpen. Heb je je profiel volledig, en ben je benieuwd hoe een onafhankelijk persoon tegen je profiel aankijkt? Dan is dit een uitkomst. Als betalend lid krijg je de profielcheck gratis, als gratis lid kan je profielcheck aanvragen voor €49,-.

Lang niet meer aan het daten geweest? Lees hier tips om je uitstraling te verbeteren, om teleurstelling te voorkomen!

Tijdens de profielcheck zal worden bekeken of je profiel zo goed is, als jij denkt dat hij is. Zijn de foto’s in balans, of werkt die ene foto, die je juist zo leuk vindt, alleen maar averechts? Ook zal je nuttige tips krijgen om je zichtbaarheid te vergroten, en om voor meer reacties op je profiel te zorgen. De profielcheck is dus zeker een aanrader. Wederom dus gratis bij alle betaalde lidmaatschappen.

Parship App

Een veel gehoorde klacht over datingsites, is dat deze niet over een dating app beschikken. Maak kennis met de Gay Parship App voor Google Android en iOs apparaten. Er is niet alleen een App Parship, waar je de meeste functies van de datingsite kan gebruiken. Daarnaast is er ook een messenger app Parship, waar je eenvoudig mee in contact blijft met je matches.

Wat heb je aan de apps en wat doen ze? Met de Parship App kan je:

 • Direct je nieuwe berichten lezen, als Premium lid ook direct reageren.
 • Bladeren door partnervoorstellen/matches.
 • Zien wie je profiel heeft bezocht.
 • Nieuwe foto’s uploaden, die ene leuke selfie die je net hebt gemaakt bijvoorbeeld!

Dit geeft dus een goede ervaring van de belangrijkste functies van GayParship, in de Gay Parship App. De Gay Ervaringen over de Parship App zijn erg positief, geen moment hoef je te wachten met berichten versturen, geen compatibiliteitsproblemen met je internet browser enzovoorts.

Heb je eigenlijk weinig behoefte om deze zaken op je telefoon na te kijken, en wil je vooral gewoon berichten uitwisselen? Daar is de App Parship Messenger voor. Met deze Dating App is het eenvoudig om berichten uit te wisselen met andere leden. Met de App Parship Messenger kan je:

 • Al je gesprekken zien, in 1 overzicht.
 • Push-notificaties krijgen als je een bericht krijgt.
 • Berichten, of een digitale glimlach, versturen.
 • Vrijgegeven foto’s in de galerij bekijken.
 • Profielen ontdekken van je contacten.

De App Parship Messenger, en de Parship App, download je gratis in de Google Play Store, of in de Apple Store. Als gratis lid kan je deze apps dus zelfs gebruiken, al zul je er veel meer aan hebben wanneer je Premium lid bent, en een betaald lidmaatschap hebt afgesloten.

Gay Parship Kosten en Betalingsmogelijkheden

Na je gratis aanmelding wordt je verwelkomt met een aanbieding, 50% korting! Dat is snel verdienen. GayParship omschrijft dit als een introductieprijs, waardoor je de helft minder betaald. Dit geldt voor de eerste 3 maanden van je eerste lidmaatschap. Je hebt ongeveer 24 uur om in te gaan op deze aanbieding, dus je kan eerst rustig de datingsite doornemen.

Ben je benieuwd hoe de verhouding met andere gay datingsites is? Check het hier!

Parship Gratis Lidmaatschap

Je begint altijd met een Parship Gratis Lidmaatschap, bevalt dit en wil je overstappen op een maandelijks lidmaatschap? Dan staat daar, logischerwijs, een betaling tegenover. Hoeveel het kost, hangt af van de looptijd van het lidmaatschap. Des te langer je lid blijft, des te minder je hoeft te betalen.

De Premium Pakketten en Parship Kosten:

 • 6 maanden Premium Lite, €44,90 per maand.
  • Onbeperkt uitwisselen van berichten.
  • Gratis persoonlijkheidsrapport.
 • 12 maanden Premium Classic, €39,90 per maand.
  • Onbeperkt uitwisselen van berichten.
  • Gratis persoonlijkheidsrapport.
  • Contactgarantie.
  • (Lokale) zoekfunctie gebruiken.
 • 24 maanden Premium Comfort, €25,90 per maand.
  • Onbeperkt uitwisselen van berichten.
  • Gratis persoonlijkheidsrapport.
  • Contactgarantie.
  • (Lokale) zoekfunctie gebruiken.
  • Inzien van alle vrijgegeven foto’s.

Verschillende betalingsmogelijkheden

De mogelijkheden om te betalen zijn uitgebreid, het is zelfs mogelijk om vast te leggen hoeveel betalingen je wilt doen. Betalingen kan je uitvoeren via bijvoorbeeld:

 • iDeal internetbankieren
 • Visa/Mastercard
 • AmericanExpress
 • PayPal

Je kan in de volgende termijnen betalen:

 • Maandelijks
 • Per kwartaal
 • Elk half jaar
 • Volledige betaling vooraf.

Bij het Premium lidmaatschap voor 6 maanden, vervalt de optie om per half jaar te betalen. Dit aangezien je dan het volledige bedrag vooraf voldoet. Meest voordelige is om het totale bedrag in één keer te voldoen. Dit scheelt je een paar euro per maand, aangezien het iets duurder wordt wanneer je in termijnen betaald.

Veiligheid op GayParship

Uiteraard is veiligheid erg belangrijk in de hedendaagse dating wereld. Hoe heeft GayParship de veiligheid geregeld?

Voor de technische kenners onder ons, GayParship beschikt over een 128 bit SSL verbinding. Voor de leken onder ons, GayParship beschikt over een zeer veilige verbinding. Middels deze verbinding ben je er zeker van dat je gegevens niet zomaar in handen van derden terecht komen.

Wat doet GayParship nog meer voor jouw veiligheid?

 • Geplaatste teksten en foto’s worden handmatig nagekeken door medewerkers van GayParship.
 • Verdachte profielen, welke niet te verifiëren zijn, worden preventief verwijderd.
 • Enkel veilige betaalmethodes beschikbaar, geen risico op bankfraude.
 • Je hebt de mogelijkheid om volledig anoniem te blijven door het afgeschermde Parship systeem.

GayParship heeft naast deze punten ook een Thuiswinkel Waarborg certificaat op zak. Dit geeft aan dat je er vanuit mag én kan gaan, dat GayParship zich aan de Nederlandse wet- en regelgeving houdt. Ook kan je in geval van een geschil terecht bij de Stichting Thuiswinkel Waarborg. Hierdoor heb je extra zekerheid dat je niks raars zal overkomen op deze gay datingsite.

Mocht een contact toch niet goed voelen, of je hebt je vraagtekens ergens bij, neem gerust contact op met de klantenservice.

Gay Parship Review Conclusie en Gay Ervaringen

De algehele ervaring met GayParship is zeer positief. Gebruikers laten veel positieve geluiden horen, en de datingsite is erg gemakkelijk in het gebruik. Het goede beveiligde systeem zorgt voor zorgeloos daten. Daarnaast zorgen extra services, zoals het persoonlijkheidsrapport, voor een zeer grote succesratio. Meer dan 1 op de 3 mensen houdt een relatie over aan het GayParship avontuur, een erg hoog percentage. (Gay) Parship bestaat al jaren en gebruikt de ervaring die ze hebben opgedaan op een zeer goede manier.

Neem de profielcheck, waar je profiel uitvoerig wordt bekeken, en verbeteringen worden aangedragen. Dit kunnen ze simpelweg, omdat ze weten wat wel en niet werkt, door de jaren ervaring die Parship Dating en GayParship, hebben opgedaan.

Zeer zeker een gay datingsite om te proberen, wanneer je als serieuze gay man of vrouw, op zoek bent naar een serieuze, langdurige relatie!

GayParship

8.3

Profielen

8.2/10

Zoekfunctie

8.1/10

Service

8.5/10

Informatie

8.4/10

Voordelen

 • Mobiele site beschikbaar
 • Leuke evenementen
 • Profielcheck
 • Persoonlijkheidsrapport

Nadelen

 • Aan de prijzige kant
info@datecentrale.nlGayParship Review – Doelgroep, Functies en Kosten

Related Posts