Artikelen

GrindrGay review – Doelgroep, Functies en Kosten

Het is vandaag de dag niet moeilijk om een datingsite te vinden. Sterker nog, je zult er teveel vinden. GrindrGay is een relatief jonge Gay datingsite, gay dating is überhaupt de laatste jaren pas echt aan een opmars begonnen. Waar speelt Grindr Gay op in, wat zijn de voordelen/nadelen en is dit een goede gay dating site om jezelf in te schrijven? Je leest het in deze uitgebreide review over GrindrGay!

Op welke doelgroep richt GrindrGay zich?

De slogan op de website zegt het al; “Online ontmoetingsplaats voor homoseksuele mannen op zoek naar spannend contact.” GrindrGay is er dus voor homoseksuele mannen vanaf de 18 jaar. Met gemiddeld zo’n 160.000 bezoekers per maand, is er keuze genoeg! Grote kans dus, dat je al snel een berichtje binnen krijgt, als je je inschrijft op GrindrGay.

Hoe gaat het aanmelden op GrindrGay.nl in zijn werk?

Het aanmelden is vrij simpel. Op de homepagina kun je aangeven of je op zoek bent naar jonge of oude mannen. Heb je dat gedaan, dan is de volgende vraag je geboortedatum. Daarna volgt de vraag welke gebruikersnaam je wilt gebruiken, wat je e-mailadres is en welk wachtwoord je wilt gebruiken. Vervolgens krijg je in je mailbox een bevestiging (die kan in je spam staan, let daar op!) als je die aanklikt is je aanmelding voltooid en kun je je profiel gaan opmaken.

Wat zijn de mogelijkheden op GrindrGay.nl?

Natuurlijk kun je in contact komen met andere mannen, daar is waar de hele site om draait. Je kunt zelf op zoek gaan naar mannen, en een gratis wink (knipoog) of flirt sturen. Krijg je wat terug? Dan is de interesse wederzijds en kunnen jullie met elkaar gaan chatten! het registreren, zoeken naar leden en het versturen van winks, flirts en openingszinnen is gratis, wel zo makkelijk als je eerst zeker wilt weten of de interesse wel wederzijds is!

Kosten en Betalingsmogelijkheden GrindrGay

Bij Grindr Gay werken ze met creditpacks. Hoe meer credits je in één keer koopt, hoe goedkoper het is. Het goedkoopste pakket kost €10,- en dan heb je 10 credits, en het duurste pakket kost €200,- en dan heb je 275 credits.

Betalingsmogelijkheden

Betalen kan via verschillende mogelijkheden te weten iDeal, MrCash, Bancontact, Paysafecard via bankoverschrijving en ook is het mogelijk via je telefoon te betalen.

Veiligheid GrindrGay.nl

De site is volledig beveiligd. Je profiel is alleen voor jou toegankelijk, niemand anders kan bij jouw gegevens komen. Ook word elk profiel eerst gecheckt, voordat je geaccepteerd word. Op de site is ook een keurmerk te vinden, waarop te zien is dat alle profielen worden gecheckt.

Fakeprofielen

Als je op de website terecht komt zie je een pop-up over fake profielen. Wij hebben onderzoek gedaan, en daaruit blijkt dat ongeveer 75% van de profielen echt is, en de overige 25% waarschijnlijk nep zijn. Wijze les hierin is gewoon iets meer mensen een bericht sturen, je zult vrij snel doorhebben of iemand echt of nep is. Het is altijd aan te raden om op je hoede te zijn op datingsites. Lees ook dit nuttige artikel eens over Datingfraude Voorkomen.

Conclusie en Ervaringen GrindrGay

Al met al is dit een goede website met veel mogelijkheden en vooral veel leden. Het aanmelden is snel en makkelijk, en ook het zoeken is prima te doen.

Ervaringen

De ervaringen van leden zijn ook overwegen positief. Waar leden op andere websites niet aan een date toe kwamen, hadden ze hier al snel een leuk contact. Mannen zijn positief over het feit dat ze een leuk contact hebben op kunnen bouwen, en er iemand is die echt naar hen luistert.

GrindrGay

7.5

Profielen

6.5/10

Zoekfunctie

7.9/10

Service

8.1/10

Informatie

7.5/10

Voordelen

  • Uitgebreide zoekmogelijkheden
  • Klantenservice telefonisch te bereiken
  • Veel kans voor specifieke doelgroep
  • Geen (langlopend) lidmaatschap

Nadelen

  • Deels entertainment profielen
  • Betalen per bericht (tevens voordeel)
RenateGrindrGay review – Doelgroep, Functies en Kosten

Related Posts