Artikelen

Lexa opzeggen, hoe gaat dat in zijn werk?

Update: We ontvangen de laatste tijd veel negatieve berichten dat Lexa opzeggen flink wat voeten in de aarde heeft. Dit is één van de onderdelen die in de 31 Stappen naar Online Dating Succes wordt besproken. Baalt u ervan dat u voor Lexa heeft gekozen? Lees dan vooral het e-book, om toekomstige teleurstellingen te voorkomen en snel op het goede pad naar een date te stappen!

Bekijk hier het E-book “31 Stappen naar Online Dating Succes”

Wanneer je een account hebt op Lexa dan kunnen er verschillende redenen zijn waarom je Lexa wilt opzeggen. Of het nu is omdat je een partner hebt gevonden of omdat de datingsite je simpelweg niet bevalt, het zou niet uit hoeven maken. Waar datingsites er over het algemeen een transparant beleid op nahouden behoeft het traject naar opzegging vaak nog enige uitleg. Een Lexa account opzeggen blijkt niet altijd even gemakkelijk. Waar je op moet letten en rekening mee moet houden lees je in dit artikel.

Let op: Lukt het niet om Lexa op te zeggen? Laat het ons doen!

Laat ons de opzegging regelen

Lidmaatschap Lexa opzeggen

Na het aanmelden op Lexa ging je wellicht een betaald lidmaatschap aan voor een bepaalde periode. Vaak vergeet men ruim op tijd het lidmaatschap te bekijken, net als met andere contracten vaak het geval is. Het nadeel in de online dating wereld is dat dit direct betekent dat Lexa het lidmaatschap zal verlengen met één maand. Dit geldt voor ieder lidmaatschap en het maakt dus niet uit waar je voor gekozen hebt. Zeg je niet tijdig op dan zal Lexa automatisch verlengen zonder dat hier naderhand nog iets aan de hand is, behalve opzeggen per de eerstvolgende mogelijkheid.

Volgens Lexa ben je hier dan als consument nadrukkelijk op gewezen. Wanneer je inmiddels al een date gevonden hebt of juist ergens anders op zoek wilt gaan naar een date is het vervelend om zo te worden vastgehouden door een grote datingsite als Lexa. Een opzegging is uiteraard ook na een verlenging te doen, echter zal het lidmaatschap dan tegen het einde van de periode pas stoppen. Een restitutie is dus nooit sprake van, al zeg je 24 uur na de verlenging op.

Mogelijkheden Lexa opzeggen

Opzeggen Lexa kan heel lastig zijn als je niet precies weet hoe de datingsite en het bedrijf achter de datingsite werkt. Je kunt opzeggen via een lastig contactformulier, maar ook via de mail, fax en/of brief. Belangrijk is om gebruikersnaam en e-mail adres te vermelden. Via een mail volgt dan uiteindelijk een bevestiging van de uitschrijving. Aan dit verzoek zal doorgaans zo snel mogelijk gehoor worden gegeven, al komen daar ook wel eens klachten over binnen.

Lexa schrijft voor dat ze uiterlijk binnen 14 dagen het lidmaatschap deactiveren en eventueel het account geheel opschorten.

Herroepingsrecht

Wanneer je een lidmaatschap bent aangegaan heb je wettelijk gezien 14 dagen de tijd om het lidmaatschap te herroepen. Wanneer je in deze periode al gebruik hebt gemaakt van het lidmaatschap dan kan het zo zijn dat Lexa een redelijk bedrag daarvoor rekent. Gelukkig zal dit nooit meer zijn dan het tarief van één maand lidmaatschap, afhankelijk van het gekozen abonnement en de mate van gebruik.

Opzeggen Lexa.nl

Kennelijk was Lexa geen succes aangezien je hier bent voor het opzeggen van Lexa. Ben je benieuwd op welke datingsites je een grotere kans van slagen hebt? Lees dan eens wat andere datingsite reviews of gebruik de datingsite vergelijker.

De volledige voorwaarden voor het opzeggen van Lexa.nl zijn hier te vinden (helemaal onderaan de pagina)

Auteur DateCentraleLexa opzeggen, hoe gaat dat in zijn werk?

Related Posts