Artikelen

Mannen Versieren Tips, Vier naar Succes

Tips om mannen te versieren kunnen lastig te vinden zijn. Vaak gaat het alleen over vrouwen versieren of versieren in het algemeen. Wanneer je niet goed weet hoe je een man moet versieren kan je signalen wel eens verkeerd opvangen. Versieren is dan helemaal niet leuk meer, vandaar mannen versieren tips. Vier tips om succesvol te versieren. Wanneer je deze tips opvolgt dan kun je er zeker van zijn dat:

  • Elke man voor je zal vallen
  • Signalen van mannen duidelijker zijn voor je
  • Mannen versieren tips leiden tot gelukkigere relaties

Je leert vooral om te gaan met mannelijke signalen en deze praktisch gebruiken om de man in kwestie te versieren. Lees dus snel verder!

Hoe pak je het aan?

Benadering is van groot belang tijdens het versieren, maar hoe doe je dat als vrouw? Ga je voor de directe aanpak en stap je op de man af die je leuk vindt? In veel gevallen hoef je er als vrouw niet veel voor te doen om aandacht te krijgen. Maar aandacht te krijgen van de persoon waar jij aandacht van wilt. Dat kan nog wel eens lastiger gedaan dan gezegd zijn. Belangrijk is dat je laat weten dat je hem ziet zitten en te weten dat mannen indirecte zaken vaak niet snappen. Probeer het er daarom iets dikker op te leggen dat je hem leuk vindt.

Wanneer je aan online dating doet kan het lastiger zijn om voor een directe aanpak te gaan, of althans lijken. Wanneer je een spontaan profiel hebt en wat leuke foto’s plaatst die jou op je leukst laten zien, dan gaat dat redelijk vanzelf.

Wat zou hij toch bedoelen?

Mannen kunnen vaak vaag zijn of niet duidelijk zijn in wat ze bedoelen. Vraag gerust wat ze bedoelen, want vaak denken ze wel dat je ze snapt. In de communicatie tussen mannen en vrouwen is het vooral belangrijk dat alles voor beide partijen duidelijk is. Uiteraard hoef je het niet in drievoud uit te leggen, maar het kan geen kwaad om miscommunicatie te voorkomen.

Raak hem aan

Aanrakingen zijn essentieel wanneer je succesvol wilt versieren. Hem aanraken geeft hem het gevoel dat er een lichamelijke connectie is tussen jullie. Laat hem ook gerust weer los, maar bouw tijdens een gesprek altijd lichaamscontact op. Hoe eerder je dit opbouwt, des te minder ongemakkelijk is het om hem straks te zoenen. Of een volgende stap te maken, beweeg gewoon eens langzaam samen. Een klein dansje bijvoorbeeld. Of leg je armen eens op zijn schouders, laat hem weten dat je je op je gemak voelt bij hem.

Andersom werkt dit net zo, probeert een man vanaf het begin lichamelijk contact op te bouwen dan kun je er zeker van zijn dat hij je wel ziet zitten. Wanneer je dit ziet zitten is het een goede manier om het contact op te bouwen. Uiteindelijk zal je dit dan makkelijk kunnen uitbouwen, dus raak elkaar gerust eens aan!

Mannen versieren tips voor een gelukkige relatie

Ook wanneer je een gelukkige relatie hebt of wilt kunnen mannen versieren tips je zeer goed helpen. In een relatie draait het namelijk ook allemaal om elkaar versieren en verleiden. Het vuur kan je namelijk alleen brandende houden op het moment dat je elkaar blijft uitdagen. Je wilt altijd het beste in elkaar naar boven halen en natuurlijk wil je ook dat de passie tussen jullie blijft.

En dan draait het echt niet alleen om seks of seksuele gevoelens, maar vooral om het verleiden. Zeker wanneer je samenwoont of elkaar vaker ziet dan kan dat nog wel eens afnemen. Is de passie er nog wel echt? Vaak wel, maar vaak wordt er ook niet genoeg moeite voor gedaan om het vlammetje brandend te houden. Wanneer je veel bij elkaar zit kan dit sneller gaan en dan is het aan te raden om dit te doorbreken en samen leuke dingen te gaan doen.

Met deze tips om mannen te versieren gaat het je zeker lukken om elke man aan de haak te slaan die je wilt. Wil je je goed voorbereiden op online dating? Lees dan eens deze 31 stappen naar online dating succes.

Auteur DateCentraleMannen Versieren Tips, Vier naar Succes

Related Posts