Artikelen

Novamora Review – Functies, Doelgroep en Kosten

Novamora Review – Ben je op zoek naar een seks relatie of naar een spannende seksdate? Dan zou Novamora wel eens de juiste oplossing voor jou kunnen zijn. Hier zijn zowel singles als stelletjes te vinden die op zoek zijn naar een spannende seksdate. Als je kijkt naar de gemiddelde leeftijd van de actieve gebruikers, dan zie je dat deze ver uiteen loopt. Gebruikers zijn gemiddeld tussen de 18 en 55, en daardoor is deze site voor elke doelgroep toegankelijk!

Als Novamora je nog niet was opgevallen door alle reclames, Novamora is erg bekend bij veel radio- en televisiezenders, denk onder andere aan Radio Veronica, NPO 2 (radio), Radio 10, Q-music en ga zo maar door.

De echt nuttige informatie lees je hieronder in de uitgebreide Novamora review.

Voor welke doelgroep is Novamora?

Novamora is een erg uitgebreide datingsite voor zowel hetero singles, gay singles en voor stelletjes, die naar een boost in hun seks leven op zoek zijn. De leeftijden lopen dan ook erg uiteen, maar hier hoef je niet bang voor te zijn! Je kan namelijk aangeven naar welke leeftijd je precies op zoek bent, en je zal andere leeftijden dan niet zo gauw tegenkomen.

Maar waar is Novamora nou echt voor? Novamora is er zoals ze het ook in hun reclame zeggen “voor een seksboost in uw leven.” Zo kun je als stelletje naar een ander stelletje op zoek gaan om te experimenteren met elkaar zonder jaloers te hoeven raken. Of  je gaat als man zijnde gewoon op zoek naar een vrouw, of andersom. Tevens is deze datingsite ook erg geschikt voor homo en lesbienne (stelletjes) of personen die op zoek zijn naar een spannende date.

Feiten over Novamora:

 • Actieve leden zijn veel te vinden, tussen de 18 en 55 jaar.
 • Voor personen die op zoek zijn naar een spannende date of op zoek zijn naar een seks relatie.
 • De site is zwaar tegen neppe profielen en doet hier alles aan voor elkaar te krijgen dat de site helemaal schoon is van neppe profielen.
 • Zowel voor hetero’s, homo’s en lesbiennes.

Aanmelden op Novamora.nl

Het aanmelden op Novamora voor seksdating gaat erg gemakkelijk en is zo gedaan. Ze eisen geen onnodige profiel aanvullingen van je, behalve als je dit zelf ook wilt. Meer informatie en een goede foto trekken immers ook veel meer leden aan, omdat ze dan weten met wie ze te maken hebben. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt, dat maar 30% van de mensen reageert op een profiel waar het ontbreekt aan informatie, of een foto. Je doet jezelf dus flink tekort, wanneer je je profiel niet aanvult, of wanneer je geen heldere, leuke foto plaatst van jezelf.

Je begint bij het aanmaken van een gratis profiel door je mail adres, leeftijd, geslacht, en gebruikersnaam door te geven. Wanneer je dit hebt gedaan zal je worden doorgestuurd naar je profiel, hier zie je een melding dat je een verificatie mail hebt gehad, of je deze even wilt bevestigen. Je krijgt ook direct een aanbieding te zien, om je over te halen tot het afsluiten van een Premium lidmaatschap.

Profiel informatie

Hieronder zal je jouw profiel zien, die nu voor ongeveer 30% is voltooid. Door de volgende vragen te beantwoorden, kan je je profiel nog verder uitbreiden, waardoor de kans op reactie vele malen groter wordt. Deze vragen gaat het om:

 • Wie ben jij?
 • Wat is jouw postuur?
 • Rook je of drink je (af en toe) een drankje?
 • Wat is jouw lengte?
 • Wat is de kleur van je ogen?

Als je op zoek bent naar een spannende seksdate ga je natuurlijk geen alledaagse foto gebruiken, maar mag je foto echt wel wat spannender zijn dan normaal. Hier doet tevens iedereen dat om een fijne seks date te scoren. Pas wel op met bloot, geef niet gelijk alles bloot op je profielfoto. Zorg eerder voor een verleidelijke foto, waardoor mensen niet anders willen dan meer van je zien!

Wat zijn de (gratis) mogelijkheden op Novamora?

Wanneer je een gratis profiel aanmaakt krijg je meteen een idee bij hoe de site in elkaar zit. Tijdens deze Novamora review hebben we dat ook gedaan, om een objectief en helder beeld te schetsen. Op eenvoudige wijze kun je de site verkennen en te weten komen of dit een goede datingsite is voor jou. Het is natuurlijk ook leuk om alvast een beetje rond te kunnen kijken tussen de leden.

Om het je wat gemakkelijker te maken staat er een slotje bij alle premium functies waar je voor moet betalen. Alle functies waar dus geen slotje achter staat zijn gewoon te gebruiken als gratis lid.

Bij de dingen die je niet als gratis lid kan doen staat een slotje. De titels waar geen slotje achter staat, zijn gewoon te gebruiken en hier kan je dus ook gewoon op klikken en wat mee doen! Zo is het erg gemakkelijk in kaart gebracht, wat je wel, en wat je niet mag doen.

Deze gratis functies kun je altijd gebruiken:

 • Jouw profiel updaten met foto’s, informatie en een beschrijving.
 • Snel zoeken
 • Zoeken op profielnaam
 • Verzoeken van leden bekijken
 • Bepaalde chat berichten kun je wel zien en bepaalde niet
 • Gratis reageren op bepaalde berichten

Op het moment dat je helemaal zeker weet dat Novamora een goede datingsite voor jou is en voldoet aan je eisen en wensenpakket, dan kun je je lidmaatschap omzetten in een premium lidmaatschap. Hiermee kun je alle functies van de website onbeperkt gebruiken.

Wat kun je met een betaald lidmaatschap?

 • Alle berichten openen, ontvangen en beantwoorden
 • Uitgebreid zoeken
 • Alle profielen uitgebreid kunnen bekijken inclusief foto en informatie
 • De fotozapper gebruiken
 • Jouw fotozapper matches bekijken
 • Zoeken op een trefwoord
 • Laatste bezoekers bekijken van de site
 • Persoonlijke berichten schrijven naar alle andere leden
 • Extra foto’s bekijken
 • Personen kunnen blokkeren

Kosten en betalingsmogelijkheden

De kosten bij Novamora zijn te overzien en doordat je een lidmaatschap kunt nemen is dit één van de goedkoopste seksdating sites van Nederland. Op de meeste seksdating sites betaal je namelijk per bericht, maar hier dus gewoon voor een bepaalde duur. Je kunt per 1, 2 of 4 maanden betalen. Hoe langer je lid blijft, des te meer korting je krijgt. 4 maanden lidmaatschap is bijna 50% goedkoper dan 4 x 1 maand lidmaatschap. Ook al verwacht je natuurlijk snel een date te scoren. Het kan zeker geen kwaad om hier iets langer te blijven hangen. Het is natuurlijk zonde als je uiteindelijk meerdere malen 1 maand lidmaatschap moet nemen.

Verschillende mogelijkheden lidmaatschappen

 • 1 maand onbeperkt toegang voor €19,99 per maand
 • 2 maanden onbeperkt toegang voor €15,99 per maand
 • 4 maanden onbeperkt toegang voor €11,99 per maand

Meer dan 4 maanden is niet in één keer af te sluiten. Door de omvang van Novamora zijn ze ervan overtuigd dat iedereen een lekkere seksdate weet te scoren op deze seksdating site. Je kunt natuurlijk wel na die 4 maanden wederom verlengen met nog eens 4 maanden lidmaatschap.

Betaalmethodes Novamora

Op Novamora kun je veilig betalen, via een beveiligde (SSL) verbinding. Deze beschermen jouw gegevens voor kwaadwillenden, denk aan hackers en oplichters. Het verkeer tussen jou en de site is ook gegarandeerd enkel tussen jou en de site. Privacy gevoelige informatie zal dus nooit in handen komen van een ander, tenzij jij dit zelf weggeeft natuurlijk. Je kunt met de volgende betalingsmogelijkheden betalen op Novamora Dating:

 • iDeal
 • VISA creditcard

Dit zijn de twee meest veilige en bekende betaalmiddelen en vandaar dat Novamora voor deze twee fijne betaalmiddelen heeft gekozen. Wees niet bang dat personen erachter zullen komen waar je het geld echt aan uitgeeft. Er zal een andere naam op de facturen komen te staan, waardoor het er eerder iets van weg heeft dat je een donatie aan een goed doel hebt gedaan. Ze snappen heel goed dat in bepaalde gevallen, de meeste gevallen, discretie een must is.

Veiligheid Novamora.nl

Zoals hierboven al beschreven is is Novamora beveiligd met een SSL verbinding, te zien aan de s in https://, voor de website. Wat betreft betalen zijn er ook alleen 100% veilige methodes beschikbaar.

Novamora datingsite heeft een hekel aan nepprofielen en doen er alles aan om deze tegen te gaan! Zo hebben zei een helpdesk die 24 / 7 klaar staat voor jouw problemen, en doen ze uitgebreid onderzoek naar alle profielen die ingeschreven worden op de seksdating site.

Tevens hebben ze 3 veiligheidstips opgesteld, waar je je zeer zeker aan zou moeten houden:

 1. Ga NOOIT in op een SMS verzoek met een 4 cijferig nummer.
 2. Ook is het verstandig om NOOIT in op een verzoek om geld over te maken.
 3. Probeer als dit ook mogelijk is de persoonlijke gegevens van de ander te controleren, voordat je met elkaar af gaat spreken. Tik een naam eerst eens in op Google bijvoorbeeld.

Ervaringen Novamora Review

Met de belofte van een seksdating site zonder nepprofielen, met een schappelijke maand prijs en een helpdesk die 24 / 7 voor je klaar staan en de site strikt in de gaten houden. Is Novamora zeker een van de uitblinkers in de seks dating en is deze zeer zeker aan te raden! Zo zijn vele leden jou al voorgegaan en schrijven nog steeds dagelijks honderden personen zich in. Een seksdate scoren gaat je hier dus zeker wel lukken.

Je hebt 14 kalenderdagen bedenktijd dus mocht je na een aantal echt doorhebben dat dit helemaal niks voor jou is. Dan kan je altijd nog terug zonder dat er moeilijk gedaan wordt! Echter moet je dit wel eerlijk en op tijd doorgeven. Geef het een kans want wie de niet schiet zal ook nooit raken. Heb je iets aan deze Novamora review gehad? Laat het je vrienden dan ook zeker weten!

Novamora

8.1

Profielen

8.6/10

Zoekfunctie

7.9/10

Service

7.8/10

Informatie

8.1/10

Voordelen

 • Goede datingsite om een seksdate te scoren
 • Vast bedrag voor onbeperkte diensten
Auteur DateCentraleNovamora Review – Functies, Doelgroep en Kosten

Related Posts