Artikelen

Online flirten, Met deze 7 Tips slaag je gegarandeerd!

Iedereen denkt dat flirten makkelijk is, maar vaak als het er dan op aan komt, gaat er toch iets niet helemaal goed. Online flirten is op zich nog wel te doen, omdat je iemand dan niet direct aan hoeft te kijken. Je kunt je verschuilen achter je beeldscherm of telefoon, en dat is voor de meeste mensen wel fijn. Toch is flirten lastiger dan je denkt. In dit artikel geef ik je tips, zodat ook jij kunt slagen en die date kunt scoren!

Discreet een kamer huren na een succesvolle online flirt? Klik hier voor de review over SecretRooms.

Tip 1: Leer elkaar kennen voor het online flirten

Bijna iedereen is tegenwoordig online te vinden, en dus is het vrij logisch dat er ook volop geflirt word via het internet. Of dat nou online flirten per chat is, flirten via app, flirten via mail of flirten op whatsapp; het kan allemaal.

Maar, hoe begin je daarmee? Je kunt niet zo maar iemand online aanspreken en gelijk hevig gaan online flirten. Je wilt er tenslotte iets mee bereiken. Het is dus belangrijk dat je op zoek gaat naar iemand met wie je ook een date zou willen hebben. Daarna kun je rustig aan een gesprek beginnen. Zeker als je elkaar nog helemaal niet kent, is het niet verstandig meteen te gaan flirten. Groet elkaar, stel jezelf voor, toon interesse en hoor zijn of haar verhaal aan. Dat is een goed begin.

Een goede datingsite om iemand voor online flirten te vinden, kies je via de Datingsite Vergelijker.

Tip 2: Ga niet te snel!

Vrouwen versieren via internet, het lijkt zo makkelijk. Toch zijn er heel wat mannen die worden afgewezen omdat ze gewoon verkeerd beginnen. De kunst is om niet te snel te willen gaan. Als je gelijk hevig gaat flirten, knappen vrouwen daarop af, en spreek je ze vervolgens nooit meer.

Wil je het wel iets sneller aanpakken? Schrijf je dan in op Ondeugend-Daten.nl, hier zal je een hoop gelijkgestemden tegenkomen en dus snel kunnen flirten.

Tip 3: Maak het niet te bont

Via een chat flirten is natuurlijk erg makkelijk. Je meld je ergens aan, en begint met iemand te kletsen. Je vraagt aan de ander hoe diegene eruit ziet, wat diegene in het dagelijks leven allemaal doet en waar ze naar op zoek zijn. En dan? Meestal loopt het dan verkeerd, omdat je niet weet wat je moet doen. Een compliment is meestal genoeg om het ijs te breken, en de reactie die daarop volgt laat zien of het flirten zin heeft ja of nee. Als het zin heeft, dan kun je voorzichtig aan verder gaan, maar maak het niet gelijk te bont. Ze kunnen nog steeds afhaken.

Tip 4: flirten via mail, stuur iets intiems!

Meestal is een logische volgende stap om te flirten via mail.  Maar hoe zorg je er dan voor dat het niet te eentonig is? De persoon aan de andere kant van het scherm kan jouw mail verwijderen zonder dat je het weet, en dan hoor je er nooit meer iets van terug. Het is belangrijk dat je niet teveel over jezelf praat, over wat jij wilt, en waar jij naar verlangt, maar juist te vragen naar wat de ander wilt. Een intieme foto sturen kan veilig via de mail, en dat bouwt de spanning alleen maar op, wat je juist wilt bereiken.

Tip 5: Online flirten via app, laat jezelf zien!

Een steeds populairder wordend ding is natuurlijk het online flirten via app. Er zijn heel veel dating apps te vinden waar je nieuwe mensen kunt leren kennen en af kunt spreken maar, als je niet goed weet hoe je moet flirten, kom je ook niet ver. Populaire foto datingsites en apps spelen hier op in, door de nadruk te leggen op het daten op basis van foto’s. Tindl is hier een goed voorbeeld van, lees hier de volledige review over Tindl.

Voordeel via een app is dat het meer privé is, maar je nog steeds niet je telefoonnummer hoeft te geven. Wel is het makkelijker intiemer te worden via een app, omdat niemand anders daarbij kan. Een foto sturen en iets meer van jezelf laten zien is leuk en spannend, en zo leer je elkaar ook op een andere manier kennen.

Tip 6: Flirten & Whatsapp

Als je elkaar echt goed vertrouwd, dan ga je natuurlijk over op whatsapp of een andere vergelijkbare app. Hier zal je al snel intiemer worden omdat je het gevoel hebt dat je daar het veiligst bent. En als dat idee wederzijds is, is het zeker een optie! Hier zal je jezelf veilig voelen steeds meer van jezelf te laten zien, denk aan foto’s, video’s of misschien wel videobellen? Met online flirten kan je dus steeds een stapje verder gaan, om zo de spanning lekker op te bouwen!

Tip 7: Flirten via app met man

Mannen moet je natuurlijk een beetje leren kennen. Voor hen is online flirten zeker anders, vergeleken met hoe online flirten voor vrouwen is. Belangrijk is wel dat, als jij niet gelijk allemaal foto’s wilt ontvangen, dat je dat aangeeft. De kunst hierin is dat je niet bot overkomt. Zeg bijvoorbeeld dat je wel benieuwd bent, maar dat het ontdekken in het echt veel leuker is, als 20 foto’s zien.

Succesvol online aan het flirten geweest en een date geregeld? Lees hier geweldige tips om te doen op een eerste date, tweede date gegarandeerd!

Uiteraard geldt dit ook voor gay dating. Schroom dus niet en begin vandaag nog met online flirten!

info@datecentrale.nlOnline flirten, Met deze 7 Tips slaag je gegarandeerd!

Related Posts