Artikelen

Ourtime.nl Review – Doelgroep, Functies en Kosten

OurTime

8.4

Profielen

8.2/10

Zoekfunctie

8.7/10

Service

7.9/10

Informatie

8.6/10

Voordelen

  • Eenvoudige datingsite

Nadelen

  • Nieuwe datingsite
Gratis inschrijven op Ourtime.nl

Je bent een 50 plusser en komt net uit een (langdurige) relatie. Wellicht heb je al tijden geen date meer gehad dus, hoe pak je dat aan? Op ourtime.nl kun jij je heel gemakkelijk inschrijven! 50 plussers die elkaar zoeken, die klaar zijn voor de volgende stap; 50 plus dating.

Voor wie is Ourtime?

 Ourtime is er voor alle single 50 plussers die actief op zoek zijn naar een relatie. 50 Plus Dating wordt steeds populairder, en dat is ook niet zo gek! Maar liefst 55% van de 1.6 miljoen singles zijn actief op zoek naar een relatie! Ourtime.nl is dan natuurlijk perfect om op zoek te gaan naar die ene man of vrouw, waar jij een date mee wilt.

Dating 50 plus

Ourtime.nl is er dus voor elke single 50 plusser die toe is aan een nieuwe uitdaging. Ook als je nog nooit aan online dating hebt gedaan, is dit een goed en makkelijk begin. Natuurlijk is alle begin lastig, dating 50 plus is ook niet gelijk al makkelijk maar het wijst zich vanzelf en voordat je het weet, heb je een date!

Wat kan je op Ourtime?

Ourtime is bij uitstek geschikt om andere 50 plussers te leren kennen voor 50 plus dating. Het is ook allemaal heel gemakkelijk; gewoon een kwestie van jezelf aanmelden, een profiel invullen en het leukere werk kan beginnen! De Ourtime ervaringen spreken ook voor zich; 50 plussers zijn tevreden met het gebruik van de site, en het zoeken naar een date.

Eerste date tips

Natuurlijk kan 50+ dating ook heel veel vragen bij je oproepen. Zeker als je al heel lang geen date hebt gehad, en zeker geen dating 50 plus, kan het misschien wat eng of onwennig zijn. Als jullie dan uiteindelijk zo ver zijn dat jullie op date willen gaan, zijn eerste date tips zeker welkom! Een aantal goede tips voor een eerste date lees je hier, gegarandeerd dat het een succesvolle date gaat worden!

Wat maakt Ourtime uniek?

Bij Ourtime hebben ze er rekening mee gehouden dat er veel 50 plussers zijn die nog nooit, of al heel lang niet meer, een date hebben gehad. Ourtime.nl is erg makkelijk in gebruik. Zodra je op de site komt, kun je je aanmelden voor 50 plus dating. Je maakt een profiel aan, vult wat informatie in over jezelf, en je bent online en klaar om gevonden te worden!

Wat ourtime.nl ook uniek maakt, is dat de profielen allemaal gecontroleerd worden, zodat er geen zogenaamde nepprofielen tussen komen te zitten. Je wilt natuurlijk niet dat je op zoek gaat naar een 50+ dating site, en vervolgens blijkt het niet de persoon te zijn waarmee jij hele gesprekken hebt gehad! Daarnaast is het ook nog zo dat je andere leden kunt ontmoeten tijdens een van de groepsactiviteiten, iets dat je niet erg vaak tegen komt op een 50 plus dating site.

Wat kost Ourtime?

Zoals bij zoveel 50 plus dating sites kun je een lidmaatschap aanschaffen, waardoor je onbeperkt met elkaar kunt chatten. Je kunt een lidmaatschap aanschaffen voor één maand, drie maanden of zes maanden.

Een lidmaatschap van zes maanden is het goedkoopste, daar betaal je na de zes maanden 9,99 per maand voor. Voor drie maanden is dat per maand 16,99 en voor één maand is dat per maand 24,99.

Dit kan misschien veel lijken, maar bedenk je wel dat je zo de grootste kans hebt op 50 plus dating. Je kunt elkaar leren kennen via de site, zodat er geen ongemakkelijke stiltes vallen tijdens die eerste date, en dat is wel zo fijn! Daarbij zijn ook de Ourtime ervaringen erg positief, wat laat zien dat deze site de moeite waard is.

info@datecentrale.nlOurtime.nl Review – Doelgroep, Functies en Kosten

Related Posts