Artikelen

Ourtime opzeggen, hoe gaat dat in zijn werk?

Je hebt een account op Ourtime, maar wat nou als je een date hebt gevonden waar het heel goed mee klikt? Of wat nou als de site niet blijkt te zijn wat jij er van dacht, en je de juiste match maar niet kunt vinden? Oftewel Ourtime opzeggen, hoe doe je dat snel en doeltreffend?

Liever geen gedoe en ons de opzegging laten regelen? Klik hier!

Op zoek naar een datingsite die wel bij jou past? Vergelijk hier alle 50 plus dating sites

Lidmaatschap Ourtime opzeggen

Op het moment dat jij je aanmeldde op de site, ging je een betaald lidmaatschap aan voor een bepaalde periode. Zeg je niet op voordat die periode voorbij is, dan wordt je lidmaatschap stilzwijgend verlengt. Erg vervelend als je dat van te voren niet wist! Maar volgens Ourtime is de consument daar nadrukkelijk op gewezen.

Het betaalde lidmaatschap is opzegbaar tegen het einde van die eerste periode. Ben je te laat, dan word je lidmaatschap stilzwijgend verlengt. Als je op zoek bent naar een date is dat prima natuurlijk, maar als je inmiddels al een date hebt, of het ergens anders wilt proberen, is dat erg vervelend.

Ook is het zo dat een opzegging mogelijk is na het verlengen, ten allen tijden 24 uur na inschrijving en 48 uur voor de vervaldatum.

Mogelijkheden Ourtime opzeggen

Opzeggen kan lastig zijn als je niet weet hoe de site werkt. In het geval van Ourtime kun je opzeggen via het contactformulier, maar ook via de mail, fax en/of brief. Doe dit wel onder vermelding van je gebruikersnaam en je e-mailadres. Via de mail ontvang je een bevestiging van je afmelding.

Ourtime deactiveert vervolgens zo snel mogelijk je account, uiterlijk binnen 14 dagen.

Herroepingsrecht

Je hebt 14 dagen na het aangaan van je lidmaatschap de mogelijkheid om gebruik te maken van je herroepingsrecht. Echter is het wel zo dat je, wanneer je in die tijd gebruik hebt gemaakt van de betaalde dienstverlening, Ourtime een redelijk bedrag in rekening mag brengen. Dit zal nooit meer zijn als het abonnementsgeld van één maand, afhankelijk van het gekozen abonnement.

Was Ourtime.nl geen succes voor jou, maar wil je toch graag een goede 50 plus dating site gebruiken om snel tot een 50 match te komen, lees dan hier de volledige review over 50 plus match.

De volledige voorwaarden van Ourtime.nl zijn hier te vinden

RenateOurtime opzeggen, hoe gaat dat in zijn werk?

Related Posts