Artikelen

Relatieplanet Korting 2020 – Nieuwjaarsactie

Relatieplanet Korting! Nieuw jaar, nieuwe kansen! Dat dachten ze ook bij Relatieplanet. En of het een goed begin van het nieuwe jaar is. Eindelijk weer eens een goede kortingsactie. 50% Korting voor iedereen die in de eerste maand van 2020 een sprong waagt en begint met online daten.

Dat Relatieplanet weet dat acties leuk zijn, blijkt wel. Eerdere jaren werden er al verschillende acties in het leven geroepen, om men op een laagdrempelige en vooral niet al te dure manier kennis te laten maken met online dating. Inmiddels weten we dat Relatieplanet al decennia lang tot één van de beste matchmakers behoort in Nederland. Deze actie gaat echter verder dan het gratis full membership voor 3 dagen! We zullen je in het kort uitleggen waarom, zodat je daarna snel kan beginnen met het aanmaken van een profiel.

Klik hier als je liever eerst de volledige review over Relatieplanet wilt lezen.

Relatieplanet gratis

Eerdere acties van Relatieplanet stonden vooral bekend wegens een gratis aspect. Veelal was dat van korte duur, zo kon je een tijd lang gebruik maken van een Relatieplanet gratis full membership. Echter was dit maar voor de duur van 3 dagen. Heel veel heb je daar niet aan, want de kans is klein dat je in 3 dagen de ware vindt. Door 50% korting te bieden ben je zelf in staat om te bepalen voor welk lidmaatschap je gaat. Zo kun je al een full membership, volledig lidmaatschap, afsluiten voor €29,85 voor zes maanden.

Relatieplanet Korting

Je hebt dus enerzijds financieel gezien een flink voordeel van deze actie, aangezien je anders tweemaal zoveel kwijt bent. Maar je hebt natuurlijk ook tijd nodig om een ideale date te vinden. Door gebruik te maken van de 50% kortingsactie kun je tegen een niet al te hoge vergoeding gebruik maken van de volledige diensten van Relatieplanet. Uiteraard zonder verdere verplichtingen. Jij beslist immers of je doorgaat of niet!

Meer weten over deze actie en gebruik maken van de korting?

info@datecentrale.nlRelatieplanet Korting 2020 – Nieuwjaarsactie

Related Posts