Artikelen

SecretRooms voor een discreet avontuur

SecretRooms

8.2

Profielen

8.6/10

Zoekfunctie

8.4/10

Service

7.9/10

Informatie

7.7/10

Voordelen

  • Discreet en onbezorgd genieten
  • Ideaal voor casual dating afspraken

Een luxe kamer huren voor jou en je minnaar/minnares, zonder dat iemand daar achter hoeft te komen? Het kan bij SecretRooms! Wat denk je van het huren van een hotelkamer, of een luxe wellness verblijf? Voor 2, 3, 4 uur of gewoon een hele nacht, het kan allemaal! Achteraf geen rare afschriften, mailtjes of sms’jes, het is allemaal heel discreet. Met een verwacht aantal reserveringen van 100.000 in 2019, kun je hierbij wel spreken over een goede, populaire website. Bovendien kan je bij Secret Rooms Nederland voor elke locatie terecht. Vertrouwen en discretie is belangrijk, dus daar hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Voor wie is SecretRooms? 

Secret Rooms Nederland is er voor iedereen die, om welke reden dan ook, een kamer wilt huren. Hotelkamer huren voor 2 uur? Hotelkamer huren voor een paar uur? Of wil je toch liever een hotelkamer per uur huren? Het kan allemaal! In een Secret Room hebben jullie de privacy die jullie willen hebben. Of dat nou in een hotel vreemdgaan is, of voor casual dating, dat maakt niets uit.

Altijdsex banner

In een hotel vreemdgaan

Veel mensen vinden vreemdgaan not done, maar er zijn er genoeg die het doen. Of dat nou puur voor de lust is, of om te ontsnappen aan de sleur in je relatie.  Bij SecretRooms wordt daar niet over geoordeeld. Een hotelkamer huren voor 2 uur is geen probleem, en niemand zal je rare vragen gaan stellen. Privacy is erg belangrijk, en dat word gerespecteerd.

Discretie

Bovendien zijn ze bij SecretRooms ook erg discreet. Je gegevens worden niet verspreid, nergens. Betalen met een creditcard is ook geen probleem, niemand zal daar dubieuze afschriften op vinden. Het is goed uit te leggen alsof je een vergaderzaal hebt gehuurd bijvoorbeeld. Ook zal je geen sms’jes, mailtjes of post ontvangen.

Wat kan je allemaal in een Secret Room?

Buiten het feit dat jullie in een Secret Room vooral kunnen genieten van en met elkaar, is er natuurlijk nog veel meer mogelijk. Bij Secret Rooms Nederland heb je de keuze uit drie categorieën. Wil je alleen een bed en een bad? Dan kun je kiezen voor een nette, fijne kamer met bad of douche. Ga je liever voor iets meer luxe, zoals een jacuzzi of een flatscreen? Dan is optie twee geschikt voor jou. En dan tenslotte optie drie, spannende specials op een super-de-luxe locatie.

Super-de-luxe locatie

In een hotel vreemdgaan hoeft niet saai en standaard te zijn. Als je kiest voor de derde optie, kun je er vanuit gaan dat het zeker niet saai en standaard is! Kies bijvoorbeeld voor een wellness paradijs met jacuzzi, stoomcabine en sauna! Of wat dacht je van een modern en luxe penthouse? En voor degenen die daarvan houden, kun je ook kiezen voor een kinky privé verblijf.

Wat kost een Secret Room gemiddeld?

Natuurlijk hangt het er vanaf voor welke optie je gaat. Kies je voor de eerste optie (alleen bed en bad), dan ligt de prijs gemiddeld rond de 60 euro voor 2 uur. Daarbij kun je er dan ook nog voor kiezen verschillende arrangementen bij te boeken, die gemiddeld rond de 20 euro zijn.

Kies je voor optie twee inclusief jacuzzi en flatscreen, dan ligt de prijs gemiddeld rond de 75 euro voor 2 uur. Ook hierbij kun je weer kiezen uit verschillende arrangementen, die optioneel bij te boeken zijn.

Bij de derde optie, spannende specials, ligt de prijs gemiddeld rond de 110 euro per 2 uur. Ook hier zijn er weer arrangementen bij te boeken, van gemiddeld 30 euro.

Casual Dating en SecretRooms

Uiteraard is het ook mogelijk aan casual dating te doen als je een kamer boekt bij ons. Misschien heb je wel gewoon de behoefte om met iemand te praten, omdat je dat in je thuissituatie niet kunt. Van Secret Rooms stellen ze geen vragen, en wat jullie binnen de geboekte kamer doen, gaat ons helemaal niets aan. Het gaat Secret Rooms erom dat jullie genieten, op welke manier dat dan ook is. Boek vandaag nog een spannende SecretRoom voor jou en je minnaar/minnares, of gewoon eens even ontsnappen met je eigen partner. Het kan allemaal!

info@datecentrale.nlSecretRooms voor een discreet avontuur

Related Posts