Artikelen

Seksbuddy Review – Doelgroep, Functies en Kosten

Seksbuddy is een erg populaire datingsite, veelal voor mensen die op zoek zijn naar seks dating. Natuurlijk kun je er ook mensen vinden die meer willen dan dat, maar je zal er niet snel iemand vinden die op zoek is naar een vaste, serieuze relatie. De naam Seksbuddy zegt het natuurlijk al, als je je hierop inschrijft doe je dat meestal omdat je op zoek bent naar seks, en niet omdat je iemand voor het leven wilt ontmoeten. Je wilt gewoon lekker genieten, wel de lusten en niet de lasten, met een geile seksbuddy, toch?

Op welke doelgroep richt Seksbuddy zich?

De doelgroep is vooral mensen die op zoek zijn naar een seksdate. Vanaf 18 jaar mag je je aanmelden, en de leeftijden lopen op tot ver achterin de 70. Ben je jonger dan 18 en meld je je toch aan? Dan zal dit vast in een gesprek ergens naar voren komen en zul je vrij snel gedeactiveerd worden..

Profielen Controleren

Er wordt op de site van Seksbuddy gezegd dat zij al hun profielen handmatig controleren op scam en datingfraude. Echter staat er ook in de pop-up als je op de site komt, dat het kan zijn dat je met een fictief profiel in gesprek bent, en dat daar geen afspraak mee mogelijk is. Niet elk profiel is dus nep, maar er zitten er wel een paar tussen.

Er zijn datingsites waar alleen maar fake profielen op staan, en waar je geen vermelding van krijgt. Bij Seksbuddy is dat dus wel zo. Het exacte percentage of aantal fake profielen is ons niet bekend.

Dit hoeft geen belemmering te zijn, maar als je op zoek bent naar een date dan is het aan te raden om je kansen flink te spreiden. Dit is in het algemeen een goede werkwijze, want je wilt niet al je geld op één paard inzetten! Schrijf dus gerust eens 10-20 mensen aan, op sites als deze valt het je snel genoeg op of iemand echt of nep is.

Wil je een datingsite zonder fake profielen? Kijk dan hier eens tussen!

Hoe gaat het aanmelden op Seksbuddy in zijn werk?

Het aanmelden op Seksbuddy.nl is vrij simpel. Zodra je op de site bent zie je een scherm waar jij je kunt registreren. Verzin een gebruikersnaam, vul je geboortedatum en e-mailadres in, en je bent klaar. Je krijgt dan een mailtje ter bevestiging, en een wachtwoord, waarna je in kunt loggen. Je profiel kun je zelf aanpassen. Voeg een goede, duidelijke foto van jezelf toe en zet wat in je profiel. Je hoeft geen heel boekwerk erin te zetten, maar de ervaring leert dat als je niks in je profiel hebt staan, of geen foto hebt, je veel minder contact hebt.

Wat zijn de mogelijkheden op Seksbuddy.nl?

Je hebt je aangemeld, een leuke foto aan je profiel toegevoegd en wat meer informatie over jezelf op je profiel gezet. En nu? Wat kun je nou precies allemaal op Seksbuddy? Net sprak ik al over knipoogjes. Dat zijn gratis berichtjes die je kunt sturen, net als een flirt. Hiermee laat je aan de ander merken dat je interesse hebt. Niet heel erg persoonlijk dus, maar als je nog geen credits hebt gekocht, is dit wel een manier om in contact te komen. Houd er alleen wel rekening mee, dat als je een bericht terug krijgt, je enkel kan reageren nadat je credits hebt gekocht.

Verder is het natuurlijk mogelijk om tussen de profielen te zoeken naar die ene waar jij wel een date mee wilt. Je kunt in de zoekfunctie aangeven of je op zoek bent naar een man of een vrouw, welke leeftijd, of diegene een profielfoto heeft of niet, en of diegene op dat moment online is.

Kosten en Betalingsmogelijkheden Seksbuddy

Het inschrijven en de zogenoemde ‘knipoogjes’ versturen is gratis. Voor het versturen van een bericht betaal je maximaal €1,30 per bericht. Ook is het mogelijk om een zogeheten Creditpack te kopen, hiermee ben je goedkoper uit, als dat je per bericht betaald. Je kunt credits kopen in pakketten van 10, 25, 50, 100 en 275 credits. De prijzen liggen hierbij tussen de €10,00 en de €200,00.

Betalen kan via iDeal, Mr. Cash/Bancontact, Paysafecard, Bankoverschrijving en Betaling via de Telefoon. Fijn om te weten is dat “Seksbuddy” nooit op je bankafschrift zal staan, alles blijft volledig anoniem.

Veiligheid Seksbuddy

Seksbuddy.nl werkt met een veilige site. Ze hebben een SSL verbinding, wat inhoud dat het een beveiligde verbinding is. Zowel het bezoek aan de site als het doen van betalingen verlopen via een veilige verbinding. Daarnaast zijn ze ook discreet, zo hoef je er bijvoorbeeld dus niet bang voor te zijn dat je op je afschrift iets van Seksbuddy ziet staan.

Conclusie

Seksbuddy is een goede datingsite als je op zoek bent naar seks dating. Ze zijn open en transparant over het gebruik van neppe profielen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Verder staan er veel profielen online, wat laat zien dat het een actieve datingsite is. Voor jou dus een grotere kans om sneller aan een date te komen!

Een Gesprek Beginnen

Als je dan contact hebt met iemand, kan het echte werk beginnen. Probeer niet te bot te zijn, maar ook niet te vluchtig. Als jij in je eerste bericht al neerzet dat je meteen seks wilt, kun je er vanuit gaan dat je geen bericht terug krijgt.

Weet je nou niet zo goed hoe je een gesprek moet beginnen? Heb je er geen ervaring in, ben je verlegen of wil je simpelweg wat meer informatie om je zelfvertrouwen een boost te geven? Lees dan dit e-book eens!

Seksbuddy

7.9

Profielen

4.8/10

Zoekfunctie

9.0/10

Service

9.1/10

Informatie

8.5/10

Voordelen

  • Geen langlopend abonnement
  • Alleen voor seks
  • Zeer discrete werkwijze

Nadelen

  • Per bericht betalen (tevens voordeel)
  • Ongeveer 30-40% Fake profielen
RenateSeksbuddy Review – Doelgroep, Functies en Kosten

Related Posts