Artikelen

Seksdate in de winter

De dagen worden korter en het wordt vooral veel kouder. Excuses genoeg om lekker tegen je partner aan te kruipen onder een deken op de bank, of voor de open haard. Maar wat als je geen partner hebt? En wat als je daar ook niet naar op zoek bent, maar wel de intimiteit en de aandacht mist? Of wel naar op zoek bent, maar gewoon een lekkere seksdate in de winter wilt regelen?

Je denkt er misschien niet direct aan, maar ook een seksdate in de winter kan prima! Er zijn veel leuke dingen die je kunt gaan doen, en als dat eindigt met een lekker potje seks, voor de open haard, of gewoon in bed, dan is dat helemaal prima toch? Feit is wel dat je niet alles kunt doen wat je ook in de zomer zou doen, maar de winter heeft ook zo zijn voordelen. Hoe leuk is het om samen te gaan schaatsen, of een kerstmarkt te bezoeken in één van de grotten van Valkenburg?

In dit artikel geef ik je een aantal tips die je kunt gaan doen in de winter. De één zal wat uitgebreider of actiever zijn als de ander, maar het gaat om het idee toch? En vooral, om het eindresultaat.

Tips voor een lekkere seksdate in de winter

In dit artikel ga ik er vanuit dat je er wel een leuke date van wilt maken. Een leuke date met happy end, dat werkt vaak het best. Alleen even een vluggertje is niet helemaal het ding, ook niet bij seksdating. De ene activiteit zal wat langer duren als de ander, maar je maakt het uiteindelijk natuurlijk zo lang als dat je zelf wilt.

Culinaire seksdate in de winter

 • Chocoladefondue is ook altijd een goed idee. Snij er wat stukjes fruit bij en je kunt gaan genieten! En als dat chocola, kun je natuurlijk ook op andere manieren gebruiken..
 • Ga lekker samen koken! Jullie kunnen elkaar tijdens het koken al wat lekker maken, en het toetje? Dat ben je zelf natuurlijk!
 • Een andere variatie op het samen in de keuken staan, is samen pizza maken! En hem daarna natuurlijk samen op eten op de bank, terwijl jullie een heerlijke romantische film kijken.

Actieve seksdate in de winter

 • Schaatsen, natuurlijk! Het hoort bij de winter, en als je je date een beetje weet te imponeren, reken er dan maar op dat er meer van komt!
 • Ook een potje bowlen doet het altijd goed! En zeker als de winnaar mag kiezen wat er wordt gespeeld in de slaapkamer.
 • Ga samen naar een brouwerij toe. Van alcohol krijg je het warm, en met een beetje geluk word je er ook opgewonden van, dus dat is een prima combinatie, toch?
 • Wil je een sportieve date? Kies dan eens voor het bezoeken van een klimhal!
 • Als je denkt dat jullie date wel iets heftiger kan, dan kunnen jullie naar een escaperoom toe gaan. Gegarandeerd dat je date je beloont, als je hem/haar redt!
 • Samen een dagje naar de spa is heel ontspannend. En als jullie elkaar daarna masseren, komt er zeker weten meer van.
 • En natuurlijk een kerstmarkt bezoeken. Na een aantal glaasjes glühwein, gebeurd er zeker meer na afloop!

Spelenderwijs

 • Een spelletjesavond kan ook erg leuk zijn. Bedenk er zelf regels bij, om elkaar uit te dagen. Wat mag wel, wat mag niet en wanneer moeten de kleren uit?
 • Spelen in de sneeuw, als dat er ligt natuurlijk. Daag elkaar uit, doe een sneeuwballen gevecht, om vervolgens samen op te warmen onder de douche of in bad.
 • Sexy scrabble. Ja echt, scrabble. Hierbij zullen jullie allebei fanatiek moeten zijn, want de winnaar is die avond/nacht de baas in bed.

Alleen maar seks?

Ben je nou echt alleen maar op zoek naar lekkere, warme plekjes om een seksdate in de winter te hebben? Bijvoorbeeld omdat je al een partner hebt, en dus niet perse op zoek bent naar een seksdate? Hieronder heb ik een aantal plekken die prima vol te houden zijn in de winter. Want zeg nou zelf, we houden in de winter liever allemaal onze kleding aan, toch?

Binnen seksdate in de winter

 • Hoe lekker is het om met je partner in bad te zitten? Voeg er lekkere geurolie aan toe, wat kaarsjes, en jullie zijn allebei zo in de mood!
 • Als jij het kind nog in je hebt, bouw dan eens samen een fort van dekens! Gewoon, in de woonkamer, met alle dekens en kussens die jullie maar kunnen vinden! Daarna samen naar een typische zwijmelfilm kijken, om vervolgens van elkaar te genieten in jullie fort.
 • Seks voor de open haard is voor sommigen een bucketlist dingetje. Heb je geen open haard? Boek dan een weekendje weg, en geef aan dat je een open haard in het huisje wilt. Zit je krap bij kas en gaat dat je niet lukken? Dan kun je ook altijd nog het ‘open haard beeld’ aanzetten op Netflix.
 • Een andere optie is een waterbed. Wel eentje die verwarmd kan worden natuurlijk.
 • Plekken genoeg in huis, maar het is een uitdaging om tegen elke verwarming aan seks te hebben! Je hebt dus een mini uitdaging, en je hebt het ook nog eens lekker warm! Denk er alleen wel om, dat je je billen niet verbrand.
 • En als laatste natuurlijk je eigen bed. Wel met wat extra dekens, misschien wat sfeerverlichting, en mooie, sexy lingerie doet het ook altijd goed. Wedden dat je het zo warm hebt?

Buiten seksdate in de winter

 • Oké, je moet er wel eerst voor naar buiten maar je kunt ook gewoon een tent op zetten in de tuin. Verzamel al je dekens, kussens en misschien wat kruiken, en jullie hebben het idee dat je op een kleine vakantie bent.
 • Mocht je nou echt de warmte op willen zoeken, dan kun je ook altijd nog op vakantie gaan, naar de Antillen bijvoorbeeld.
 • Zoek gewoon eens een lekker beschut plekje op, waar jullie lekker warm kunnen gaan liggen. Winterse omstandigheden hebben echt wel wat en des te lekkerder om elkaar gewoon lekker warm te houden.

Zoals je ziet is er keuze genoeg. Of je er nou een hele date van wilt maken, of gewoon opzoek bent naar inspiratie voor een paar lekkere uurtjes, met deze tips kom je sowieso verder! Natuurlijk kun je er ook nog je eigen draai aan geven, dat is helemaal je eigen keuze.

Belangrijk is wel, dat jullie iets doen wat jullie allebei leuk vinden. Stel je voor dat jij graag naar de spa wilt, maar je date daar helemaal niet van houdt! Dat zou dan nog wel eens een beste domper kunnen worden. Uiteraard kun je dan ook eerst iets doen wat je date leuker zou vinden. Om de date daarna een stomende date in de spa te hebben.

Auteur DateCentraleSeksdate in de winter

Related Posts