Artikelen

Seksdate Scoren in 10 Stappen

Iedereen heeft wel eens behoefte aan seksueel contact. Zeker als je al een tijdje alleen bent, groeit die behoefte en ga je op zoek. Dat is heel normaal! Als je nou niet gelijk op zoek bent naar een relatie, kun je natuurlijk op zoek gaan naar een seksdate. Doe je dit in het echte leven, of op de beste seksdating site? Weet je niet hoe je daarmee moet beginnen, of hoe je dan ook daadwerkelijk een seksdate scoort, dan ben je hier aan het juiste adres!

In dit artikel ga ik je uitleggen hoe jij in een paar simpele stappen een seksdate kunt scoren!

Online daten

Er zijn ontzettend veel datingsites te vinden op het internet. Niet alle sites zijn gericht op seks, sommigen ook om een vaste partner te vinden, maar ook leeftijdsgerichte sites en sites specifiek gericht op een bepaalde geaardheid zijn er genoeg. Het is dus wel even zoeken naar wat voor jou de beste seksdating site is.

Kies hier de beste seksdatingsite

Je zal dus eerst uit moeten zoeken welke site gericht is op seks, voordat je verder kunt gaan met jouw zoektocht naar een seksdate. Als je uiteindelijk een site hebt gevonden die voldoet aan jouw zoekcriteria, kun je je aan gaan melden.

En dan, begint het echte zoeken eigenlijk pas echt. Begin bij het uitzoeken van een goede seksdatingsite, via de vergelijker bijvoorbeeld.

Ook kun je je direct gratis inschrijven op een goede seksdatingsite, zoals altijdsex.nl.

Je profiel

Oké, je hebt je aangemeld op de beste, of één van de beste seksdating site(s), maar dan? Er zijn mensen die eerst even rond willen kijken en niet gelijk hun profiel invullen, maar dit is niet slim! Zodra jij je hebt aangemeld, ben je ook vindbaar. Als jij besluit je profiel niet gelijk in te vullen, krijgen anderen een leeg profiel te zien zonder foto. En op die manier, is de kans erg klein dat iemand jou een berichtje gaat sturen. Het eerste wat mensen zien is namelijk je profielfoto. Als je die al niet hebt, waarom zouden zij dan verder klikken om je profiel te bekijken?

Een foto zegt meer dan 1000 woorden!

Laten we dus eerst maar eens beginnen met je profielfoto. Dit moet (uiteraard) een foto van jezelf zijn, want je wilt laten zien wie er achter dat profiel zit. Verder is het ook belangrijk dat je aan een paar kritische punten denkt, om ervoor te zorgen dat jouw profielfoto boven al die andere profielen uitsteekt!

Gebruik een recente foto! Niemand heeft er wat aan als jij een foto plaatst van een aantal jaar geleden. Mensen zullen al gauw denken dat je jonger bent, en dat is misleidend. Ook bijvoorbeeld je haar, -of kledingstijl is in die tijd wellicht veranderd.

Kwaliteit is erg belangrijk, dus zorg ervoor dat de foto scherp en duidelijk genoeg is.

Wat ook niet zo goed helpt is een foto met (veel) andere mensen erop. Je zal dan standaard de vraag krijgen wie jij bent op de foto. Bovendien wil je dat de aandacht op jou gevestigd wordt.

Ook een te drukke foto doet het niet zo goed. Het beste is een foto met een rustige achtergrond, zodat jij duidelijk te zien bent.

Een profielfoto is niet zo groot. Als jij een foto upload waar je volledig in beeld bent, is je gezicht niet zo duidelijk te zien. Je kunt dus het beste kiezen voor een foto waarop alleen je gezicht te zien is.

Je zou denken dat het logisch is dat je een foto plaatst waarop je er verzorgd uitziet. Maar ik kan je vertellen, dat er genoeg mensen zijn die daar geen rekening mee hebben gehouden! Zorg er dus voor dat je een foto upload waarop je er verzorgd uit ziet.

Profiel informatie

Nadat je je foto hebt geplaatst, kun je verder gaan met je profiel. Belangrijk hierbij is dat het geen heel boekverslag word. De basis informatie is voor degene die jouw profiel bekijkt erg belangrijk. Als jij je woonplaats niet invult, weet niemand waar je vandaan komt en dus ook niet of dat een beetje in de buurt is, of dat er drie uur voor gereden moet worden.

Ga niet liegen over je leeftijd! Dat gebeurd helaas erg vaak, maar is echt niet handig. Waarom zou jij je als iemand anders voor willen doen?

Meestal kun je ook nog wat over jezelf neerzetten in je profiel. Wees daar alleen niet te gretig mee, als je alles al in je profiel hebt staan hoeft de ander je ook niet te vragen wie je bent, wat je doet en waar je naar op zoek bent, en dan is een gesprek voeren best lastig. Wel kun je daarin duidelijk maken waar je juist wel, -en niet naar op zoek bent.

En nu.. op zoek naar een date!

Een match vinden

Nu je profiel helemaal klaar is, kun je op zoek gaan naar een match. Bij de meeste sites kun je wel zoeken op bijvoorbeeld woonplaats of leeftijd. Maar dit ligt eraan welke site jij hebt uitgezocht als de beste seksdating site.

Als je bijvoorbeeld zoekt op je eigen woonplaats, kan het zijn dat je bekenden tegen komt. Als dat geen probleem is, is dat prima natuurlijk. Maar wil je dat nou net niet, dan kun je beter een andere plaats kiezen. Wel moet je je dan bedenken dat je daar misschien ook heen moet, dus bedenk wel van te voren of dat haalbaar is.

Contact leggen

Je bent een profiel tegen gekomen die voldoet aan jouw zoekcriteria, mét een leuke, spontane profielfoto en wat basisinfo. En dan?

Dan kan het gesprek beginnen! Je wilt niemand afschrikken, dus begin niet met een heel levensverhaal in je eerste bericht. Groet hem/haar, vertel kort waar je naar op zoek bent en hoe je heet, en sluit je bericht netjes af. Daarna is het afwachten of hij/zij jou ook ziet zitten, en of diegene je ook een bericht terug stuurt.

Als je dan een bericht terug hebt gehad, waarin hij/zij verteld wel interesse te hebben in contact, dan kunnen jullie elkaar gaan leren kennen. Vertel bijvoorbeeld waar je naar op zoek bent, maar treed nog niet in details. Ook kun je vertellen wat je in het dagelijks leven doet en wat je verwacht van dit contact. Zorg er ook voor dat je het gesprek lopend houd. Stel hem/haar vragen, om te laten zien dat je interesse toont. Maar, doe dat niet met 20 vragen tegelijk, want dat schrikt juist af.

Een afspraak plannen

Met een eerste afspraak plannen met je mogelijke seksdate, moet je niet te snel willen zijn. Als je na amper drie berichtjes al begint over waar en wanneer je af wilt spreken, en daarbij verteld wat je allemaal met je date wilt gaan doen, is de kans groot dat je niks meer terug krijgt. Je kunt het er wel samen over hebben, kijken hoe de ander er over denkt. Als jij iets totaal anders wilt als de ander, dan zou er toch een middenweg moeten komen, anders loopt die seksdate op niks uit.

En dan is het zo ver.. Je hebt een seksdate!

Dé Seksdate

Jullie hebben allebei de stap durven te zetten om af te spreken. De seksdate waar je zo naar verlangt, komt nu wel erg dichtbij! Toch zijn er nog wel een paar dingen waar je aan moet denken, voordat je naar je date toe gaat. Ook al is dit gewoon een seksdate, en ben je niet uit op een relatie, toch wil je er verzorgd en aantrekkelijk uitzien. Het is nou niet de bedoeling dat jij je date op het laatste moment afschrikt, en alles afgeblazen wordt.

Waar moet je nog aan denken?

Onderstaand een aantal tips waar je aan moet denken, vóórdat je onderweg gaat naar je date.

  • Als je normaal gesproken alles netjes scheert en/of trimt, doe dat dan nu ook. Wel is het bij het scheren handig dat de dag of avond van te voren te doen, omdat het anders te geïrriteerd is, en dat wil je niet natuurlijk.
  • Wat voor een ondergoed je aan hebt is best belangrijk voor een seksdate. Zorg er dus voor dat je geen kapot ondergoed aan hebt, en dat er geen vlekken in zitten die je er niet meer uit krijgt. Voor een vrouw is het verstandig te checken of je bh wel goed bij je lichaam past.
  • Ook je kledingkeuze is belangrijk. Je wilt niet dat je date een half uur bezig is je kleding uit te krijgen, dus het moet allemaal niet te moeilijk zijn. Maar wel verzorgd natuurlijk.
  • Net zo belangrijk is uiterlijke verzorging. Voor de vrouwen; zorg ervoor dat je niet teveel make-up op hebt, het hoeft allemaal niet zo overdreven. Voor de mannen; zorg ervoor dat je baard/snor netjes en bijgewerkt is. Als je dat niet hebt, zorg dan dat je je geschoren hebt.
  • En dan natuurlijk nog de persoonlijke hygiëne. Fris en fruitig bij je date verschijnen is wel het minste wat je kunt doen. Dus zorg dat je tanden gepoetst zijn, neem eventueel nog kauwgom o.i.d. in, en zorg ervoor dat je van beneden ook fris gewassen en schoon bent.

Vergeet ook zeker geen condooms mee te nemen! Je wilt niet dat je seksdate uiteindelijk niet door kan gaan, omdat jullie daar allebei niet aan gedacht hebben.

Moment suprême

Wanneer je bij je date aankomt voel je je waarschijnlijk toch wat zenuwachtig. Dat is ook helemaal niet zo gek. Ook al heb je elkaar online gesproken, iemand in het echt ontmoeten geeft altijd wat spanning. Probeer echter die spanning niet te laten zien, want je date kan dat oppikken en denken dat er wat aan de hand is.

Groet elkaar, lach vriendelijk, en als het goed is komt het gesprek dan vanzelf op gang. Jullie hebben elkaar immers al eerder gesproken en kennen elkaar een beetje. Wanneer jullie daar allebei klaar voor zijn, gebeurd de rest vanzelf. Juist dan is het noodzaak je spanning niet te laten merken. De seks zal daar niet beter van worden, en ik neem aan dat jullie er toch allebei van willen genieten.

Onthoudt dat het niet allemaal binnen 5 minuten klaar hoeft te zijn, maar dat het ook geen hele middag hoeft te duren. Het is alleen een seksdate, je hoeft verder in principe geen band op te bouwen. Voorspel is wel handig, ook om het tempo wat op te voeren en allebei wat losser te worden. Daarbij leer je dan elkaars lichaam ook kennen. Naderhand nog met elkaar in bed blijven liggen en knuffelen, kun je echter beter niet doen. Je date zal dan al gauw denken dat je misschien toch meer wilt.

Afscheid

Wanneer jullie klaar zijn en misschien nog wat gekletst hebben, is het tijd om weer te gaan. Als het naar je zin was, kun je dat best duidelijk maken, maar ga er niet vanuit dat daar weer meer van komt. Natuurlijk kan het zo zijn dat je dit wel vaker zou willen, maar dan wordt het meer een soort Friends with Benefits relatie, en dat is weer iets heel anders. Mocht je nou het idee hebben dat jouw date dat ook wel ziet zitten, dan kunnen jullie het daar best eens over hebben, alleen doe dat niet vlak na je seksdate.

In dat geval zou je beter eens een berichtje kunnen sturen, om te peilen wat hij/zij daarvan vindt. Mocht je date dat niet zien zitten, dan is dat heel jammer, maar daar kun je verder niets mee doen. Dat zou je dan gewoon moeten accepteren. Je kan op de beste seksdating site altijd nog op zoek gaan naar een nieuwe seksdate!

Mocht het nou allemaal heel erg tegen zijn gevallen, dan kun je beter niks zeggen. Je wilt je date niet afbranden, onzeker maken of juist boos maken. Bedank je date voor zijn/haar tijd, en neem afscheid. Mocht je daarna nog wat van hem/haar horen, dan kun je eerlijk zeggen dat je het niet ziet zitten nog eens af te spreken. Verdere uitleg is dan ook niet nodig. Jullie hadden immers afgesproken een seksdate te hebben, dat betekend niet dat er daarna nog meer dates volgen.

Beste Seksdating Site

Ik hoop dat ik je hiermee wat meer duidelijkheid heb kunnen geven, en dat je natuurlijk heel snel een seksdate kunt scoren! Als je de stappen volgt moet dat zeker lukken. Mocht het nou zo zijn dat je geen goede site kunt vinden, dan raad ik je zeker snapdate.nl aan! Succes!

info@datecentrale.nlSeksdate Scoren in 10 Stappen

Related Posts