Artikelen

Single.nl Review – Doelgroep, Functies en Kosten

Zoals de naam al doet vermoeden, richt Single.nl zich op de single mens. Op de site staat zelfs dat ze er exclusief voor de bewuste single zijn. Dat je je niet gelijk hoeft te binden, maar mag genieten van het single leven! En dat is toch mooi meegenomen, want de grootste fout die je als single kunt maken, is je direct weer in een relatie te storten. We zochten voor je uit waarom je je als single zijnde in zou schrijven op Single.nl. Hieronder lees je er meer over.

Single.nl banner #1

Voor wie is Single.nl?

Deze datingsite is dus gericht op de bewuste single. Elkaar leren kennen, gaan daten, misschien zelfs wel verliefd worden, maar je nog niet direct binden. Bovendien is de site 24+, dus je kunt je niet aanmelden wanneer je jonger dan 24 jaar bent. Een singledate is haast het tegenovergestelde van een vaste liefdesrelatie. Als bewuste single wil je immers single zijn en je direct binden in een monogame relatie. Single.nl is in het bijzonder geschikt voor bewuste singles die:

 • Willen genieten van hun leven op hun eigen manier
 • Geen behoefte hebben aan een vaste relatie
 • Bijzondere momenten in hun leven toch willen kunnen delen met iemand die dichtbij staat
 • Vooral interesse hebben in Casual Dating

Wat kun je op Single.nl?

Op de site kun je contact leggen met andere bewuste singles in Nederland. De site is er echt op gericht dat de mensen die zich hierop aanmelden, single zijn en dat ook voorlopig nog willen blijven. Je gaat hier dus niet op zoek naar je nieuwe liefde, maar eerder naar een leuke date zonder dat daar een relatie uit voortkomt.

Nadat je een profiel hebt aangemaakt kun je via de zoekfunctie andere singles gaan zoeken. Ook kun jij je als single laten ontdekken door andere singles. Ook kun je chatten en berichten sturen naar andere singles. En omdat de site geoptimaliseerd is voor mobiele telefoons, kan dit dus ook gewoon onderweg. Je kunt ook nog gebruik maken van de SpeedMatch. Makkelijk en snel nieuwe singles vinden en kijken met wie je in contact wilt komen. Ook kun je ontdekken hoe populair je bij andere singles bent.

Wat maakt Single.nl uniek?

“Stay Single, Enjoy Life” oftewel blijf single, en geniet van het leven! Wat Single.nl bovendien zo uniek maakt is dat ze zich richten op bewuste singles van 24 jaar en ouder. Het unieke hierin is dat ze zich niet richten op het verbinden in de vorm van relaties, maar juist het daten stimuleren. Ga lekker op date, geniet van elkaar en ga daarna weer lekker je eigen weg. Natuurlijk kun je ook vaker daten met dezelfde persoon. Het is dan wel handig om van te voren zeker te weten dat jullie er niet na drie dates toch iets van gaan verwachten, of juist wel. Net hoe jullie erin staan!

Naast deze unieke manier van daten richt Single.nl zich op veiligheid en anonimiteit van gegevens van alle gebruikers. Het ‘Single Team’ ziet bovendien toe op nieuwe profielen, valse/neppe profielen worden direct van de website afgehaald. Toch nog vragen of klachten? Via de website van Single.nl kun je een contactformulier invullen. Het ‘Single Team’ zal dan binnen 24 uur contact met je opnemen. De service zul je dus ook zeker als positief ervaren.

Single.nl Banner #2

Wat kost Single.nl?

Je kunt gratis een profiel aanmaken op de site. Matches bekijken, zoeken naar andere singles en een “like” achterlaten is ook gratis. Wil je mailen en chatten, dan heb je een Full Membership nodig. Een groot voordeel aan een Full Membership is dat je de periode die je afsluit, als extra cadeau krijgt. Sluit je dus een membership voor zes maanden af, dan ben je in totaal één jaar Full Member! Dit geldt voor alle lidmaatschappen. De kosten zijn als volgt:

  • Een membership voor één maand kost €22,50.
  • Drie maanden membership kost €14,50 per maand, dat is €43,50 in totaal.
  • Zes maanden membership kost je €9,25 per maand, in totaal €55,50.
  • Een jaarlijks lidmaatschap kost je €8,00 per maand, dat is €96,- in totaal.

Gezien de verdubbeling van het lidmaatschap kun je dus voor nog geen €100,- twee jaar volledig en onbeperkt daten!

Dating Tips

Je krijgt van Single.nl ook wat gratis dating tips. Weliswaar dezelfde dating tips als die inmiddels breed verspreid zijn over het internet, maar toch is het fijn om er nog eens naar te kunnen kijken. Denk aan de volgende tips:

 • Maak niet zomaar geld over naar een vreemde.
 • Geef niet direct privégegevens om narigheid en wellicht zelfs stalking te voorkomen.
 • Spreek een eerste date altijd eerst af op een openbare plek, zoals een station, restaurant of theater.

Wil je meer dating tips en je goed kunnen voorbereiden op je (eerste) date?

Op zoek naar uitgebreide Dating Tips? Klik hier!

Single.nl

8.4

Profielen

8.4/10

Zoekfunctie

8.5/10

Service

8.4/10

Informatie

8.1/10

Voordelen

 • Vrijblijvende, laagdrempelige datingsite
 • Voor Bewuste Singles
 • Relatief goedkoop t.o.v. andere datingsites
info@datecentrale.nlSingle.nl Review – Doelgroep, Functies en Kosten

Related Posts