Artikelen

StedenDating Opzeggen

StedenDating Opzeggen – Inschrijven op een datingsite is natuurlijk hartstikke leuk én eenvoudig, maar uitschrijven vaak onnodig lastig. Of je je ideale date nu hebt gevonden of je geluk op een andere datingsite wil beproeven, uitschrijven is vaak een helse klus. Vaak wordt het niet duidelijk vermeldt op de site, of is de informatie zo weinig, dat je er niks mee kunt. We leggen je daarom graag uit hoe StedenDating opzeggen in zijn werk gaat.

Opzeggen zonder gedoe? Laat ons de opzegging regelen

Bij StedenDating heb je de keuze uit een VIP abonnement voor 1 maand, 2 maanden of 4 maanden. Daarnaast dienen er credits gekocht te worden om te kunnen communiceren met andere mensen op de site. Door middel van het zogeheten opwaardeerplan zullen je credits telkens bijgevuld worden wanneer ze op zijn. Dit kun je zelf op elk gewenst moment uitzetten of wijzigen. Lukt het opzeggen je niet? Klik dan op onderstaande knop om ons de opzegging te laten regelen. Je ontvangt dan direct een bevestiging van opzegging.

Mogelijkheden StedenDating opzeggen

Bij StedenDating lijkt het opzeggen in eerste instantie niet zo moeilijk. Wanneer je naar de veel gestelde vragen gaat, zie je staan dat je via je profiel bij “Mijn Abonnement” het opwaardeerplan kunt stopzetten zodat het abonnement niet automatisch verlengd wordt. Echter, over het volledig opzeggen van je account, en dus ook je VIP toegang, staat helemaal niks.

Dit komt omdat ze dat stukje weer onder een ander kopje hebben geplaatst. Het uitschrijven bij StedenDating gaat namelijk als volgt:

Nadat je bent ingelogd ga je naar je profiel en klikt vervolgens op “account”. Vervolgens klik je daar op het tabblad “uitschrijven”. Op het moment dat jij je uitschrijft is je profiel vanzelfsprekend niet meer vindbaar in de zoekresultaten op de site. Wanneer je nog een lopend abonnement had, wordt deze ook stopgezet. Wel is het zo dat jij je geld niet terug krijgt. Dus wanneer je nog credits had staan, is dat letterlijk weggegooid geld.

Verder staat er vrij weinig op de site over het stopzetten van je account. Er is niet bekend of er een opzegtermijn is, en ook niet of je een bevestigingsmail krijgt wanneer jij je hebt uitgeschreven.

Wil je nou dit gedoe allemaal niet? Dat kan ik me heel goed voorstellen! Je kunt ons ook het werk laten doen door het hierboven aan te klikken. Voor jou dus geen gedoe, wij regelen jouw opzegging! En uiteraard ontvang je dan direct een bevestiging van jouw opzegging.

Hier lees je de volledige voorwaarden van StedenDating.

info@datecentrale.nlStedenDating Opzeggen

Related Posts