Artikelen

Stedendating.nl Review – Doelgroep, Functies en Kosten

StedenDating richt zich vooral op de lokale vrijgezel. Door het regionale karakter kun je op zoek gaan naar singles die bij jou in de buurt wonen. Juist door de focus op het lokale en regionale te leggen, is StedenDating.nl een aantrekkelijke en snelgroeiende datingsite voor mensen van alle leeftijden! Gezien deze groei kun je er van op aan dat er een leuk aanbod in jouw buurt is. StedenDating is momenteel de grootste datingsite als het aankomt op lokaal/regionaal georiënteerde dates en we lichten deze datingsite graag voor je uit.

Voor wie is StedenDating?

StedenDating.nl is er voor iedereen van 18 jaar en ouder. Er zit dus geen limiet aan en iedereen is welkom. Wanneer je op zoek bent naar een date, relatie of vriendschap, en je wilt dat het liefst lokaal of regionaal vinden, ben je hier aan het juiste adres. Of dit nu is omdat je niet over vervoer beschikt, of gewoon omdat je iemand lekker dichtbij wilt hebben. Als iemand om de hoek woont dan ga je er immers sneller even langs, als dat diegene aan de andere kant van het land woont.

Wat kun je op StedenDating?

De site is er natuurlijk op gericht een lokale date te vinden en door de verschillende zoekfuncties wordt dat ook nog eens heel makkelijk voor je gemaakt. Je kunt snelzoeken, maar ook uitgebreid zoeken en zelfs zoeken op trefwoord.

Ook kun je foto’s toevoegen, maximaal 10. Je profielfoto moet recent zijn, en je moet er zelf goed en duidelijk op staan, maar de regels voor de overige foto’s zijn wat soepeler. En zelfs wanneer je geen digitale foto van jezelf hebt, is dat geen probleem! Je kunt je foto’s namelijk opsturen naar de klantenservice, voorzien van je profielnaam. Handig!

Je profielfoto is voor iedereen te zien, maar de andere foto’s alleen voor mensen die VIP toegang hebben. Ook kun je er voor kiezen je foto’s te verbergen, zodat niemand ze kan zien.

Verder kun je privéberichten sturen, maar kun je er ook voor kiezen met iemand te gaan chatten. Zo leer je elkaar gelijk kennen, en hoef je niet telkens te wachten totdat je een privébericht terug hebt.

Wat maakt StedenDating uniek?

Wat het in mijn ogen vooral zo uniek maakt is dat ze een klantenservice hebben, en ook daadwerkelijk bereikbaar zijn. Dat gebeurd namelijk niet altijd. Je kunt het reactieformulier op de site invullen wanneer je een vraag hebt, maar ook het vestigingsadres staat vermeldt op de site.

Verder is het natuurlijk heel leuk dat deze datingsite gericht is op het lokale en het regionale. Als jij een leuk persoon online leert kennen die vervolgens ruim twee uur bij je vandaan woont, is dat toch een domper. En zeker als je met het openbaar vervoer moet. Bij StedenDating gebeurd dat minder snel, omdat je veel gerichter kunt zoeken.

Wat kost StedenDating?

Je kunt bij StedenDating een abonnement nemen voor VIP toegang. Door middel van het zogeheten opwaardeerplan kun je dan aangeven voor welke periode je VIP toegang wilt kopen. Hoe meer toegang je ineens koopt, hoe goedkoper het is. Het systeem zal dan aan de hand van het door jou gekozen opwaardeerplan automatisch nieuwe credits bijbestellen. Het opwaardeerplan kan op elk moment gewijzigd of uitgezet worden. Lang verhaal kort: Deze VIP toegang maakt het mogelijk onbeperkt gebruik te maken van alle functies op StedenDating.

De prijzen voor VIP toegang zijn als volgt:

  • 1 maand VIP voor €24,99 19,99 per maand
  • 2 maanden VIP voor €19,99 15,99 per maand
  • 4 maanden VIP voor €14,99 11,99 per maand

Betalen kan met Creditcard, iDEAL, BanContact en door middel van een overboeking.

Wil je het abonnement stopzetten? Dan ga je naar je profiel en klik je op “account”. Onder het tabblad “mijn abonnement” kun je achter opwaardeerplan klikken op wijzigen. Wanneer je dan op “geen” klikt wordt het opwaardeerplan stopgezet en wordt je abonnement niet automatisch verlengd. Lukt het opzeggen je niet? Klik dan op onderstaande knop om ons de opzegging te laten regelen.

Laat ons de opzegging regelen

StedenDating

8.5

Profielen

8.6/10

Zoekfunctie

8.2/10

Service

8.7/10

Informatie

8.5/10

Voordelen

  • Goede service
  • Kortlopende abonnementen
  • Echte profielen
info@datecentrale.nlStedendating.nl Review – Doelgroep, Functies en Kosten

Related Posts