Artikelen

Succesvol Verleiden Met Deze 10 Tips!

Verleiden, hoe ging het ook alweer? Ook al is het bij iedereen natuurlijk aangeboren, succesvol verleiden hoeft niet aangeboren te zijn. Vaak denken mensen dat het genoeg is om zichzelf te zijn en dat is waar. Er zijn echter wel wat tips die je vrij makkelijk kan onthouden, die het nog eenvoudiger maken. Succesvol verleiden is met deze tips dan ook haast een garantie, want verleiden is ook vooral weten hoe je met iemand omgaat in een dergelijke situatie. Door deze tips toe te passen kun je elk gesprek omzetten in een leuk gesprek en vrijwel iedereen verleiden die jij wilt verleiden!

Aanspreken en succesvol verleiden

Het op de juiste manier aanspreken van degene die je wilt verleiden is essentieel, wanneer je succesvol wilt verleiden natuurlijk. De eerste indruk is zeer belangrijk en succesvol verleiden valt en staat dan ook bij het aanspreken van de ander. Doe je dit op een grappige manier? Of kom je met de zoveelste foute openingszin (die misschien nog best eens zou kunnen werken)?

De manier is om de volgende tips te verwerken in je aanpak en ook in hoe je iemand aanspreekt. Dit is simpelweg niet in een paar woorden uit te leggen, maar een geheel van deze tips. Wat je wilt bereiken is dat je leuk opent en gelijk een leuk gesprek begint. Begin daarom niet gelijk een eindeloos en saai gesprek over ‘saaie’ materie als werk en opleiding.

Afspreken

Verleiden begint steeds vaker online en daardoor is het leuk om te weten hoe je iemand aanspreekt, maar gaat dat ook op voor online afspreken? Nee, totaal niet. Offline aanspreken draait met name om de non-verbale communicatie. Online is er niet zoiets als non-verbale communicatie. Je kunt vaak wel een foto meesturen, maar daar bereik je niet mee wat je anders met een gezichtsuitdrukking als een lach of een knipoog kan uitbeelden.

Wanneer je online met iemand in gesprek bent is het belangrijk om je dat dus te realiseren. Voorkom online dat je teveel over jezelf aan het vertellen bent en weinig over de ander te weten komt. De meeste afspraken online komen voort uit korte gesprekken. Wissel wat informatie uit over en weer en stel de ander vooral vragen. Wanneer je de ander wat vragen stelt over een belangrijk onderwerp zoals een hobby voor hen, levert geheid een reactie op.

Wat dat betreft schelen online en offline dus niet veel, maar toch ook wel weer veel van elkaar.

Aantrekkelijke gespreksstof

Probeer vooral te vertellen over waar je enthousiast van wordt. Daarnaast probeer je er natuurlijk achter te komen waar degene die je wilt verleiden enthousiast van wordt. Doordat je hem of haar zal zien stralen wanneer het ergens over gaat is dat je opening om een leuk gesprek aan te houden en door te vragen. Op jouw beurt kom je ook het best uit de verf wanneer je enthousiast over dingen begint te vertellen waar jij blij van wordt. Zolang dit geen uit de hand gelopen postzegel verzameling is dan hè.

Mannelijkheid en vrouwelijkheid

Ondanks de emancipatie die zich blijft ontwikkelen en de honderden jaren die voorbij zijn gegaan.. Mannen en vrouwen blijven gevoelig voor mannelijkheid en vrouwelijkheid. Succesvol verleiden begint dan ook bij een portie hiervan inzetten tijdens het verleiden. Als man hoef je niet gelijk de macho uit te hangen. Vrouwen kunnen je echter wel beter een soort klootzak vinden, als dat je het lieve sulletje bent.

Stel je dus mannelijk en vrouwelijk op, dit zal een portie zelfvertrouwen uitstralen. En je raadt het al, dit komt het verleiden zeer ten goede.

Flirten

Pas je flirt game aan op wat je wilt bereiken. Wil je iets voor één nacht? Of zie je het echt wel voor langere tijd met die persoon zitten? Je wilt jezelf dan niet al teveel voor schut zetten natuurlijk, mocht er niets uitkomen. Maar beperkt flirten zich tot die knipoog aan de bar, of op een online dating site?

Flirten gaat ook om het leuke gesprek dat je samen hebt, de aanrakingen en uiteindelijk meer. Onderstaande tip is hier zeer belangrijk aan, want wanneer raak je iemand aan? Het voelt soms wat onnatuurlijk, maar is essentieel als je succesvol wilt verleiden.

Intiem aanraken

Een absolute must als je dus succesvol verleiden wilt, maar hoe doe je het? Wat zijn de signalen? Ook over intiem aanraken wordt vaak veel moeilijker gedacht dan nodig. Waarom? Omdat het niet natuurlijk voelt om iemand gelijk al aan te raken. Laat staan voor de persoon die aangeraakt wordt.

Wanneer je samen echter leuk in gesprek bent en je wilt uiteindelijk voor zoenen gaan is het noodzakelijk om al wat lichamelijk contact op te bouwen. Begin rustig met af en toe een hand op de schouder of leg de ander zijn of haar armen eens op jouw schouders of om je middel heen. Door dit rustig op te bouwen en ook weer afstand te nemen speel je met de spanning en maak je lichamelijk contact makkelijker.

Als je al een uur in gesprek bent en elkaar nog niet hebt aangeraakt is het des te lastiger en onnatuurlijker om daarna nog over te gaan tot een poging om te zoenen.

Te graag willen

Een van de meest gemaakte fouten is het te graag willen. Alles uit de kast willen halen en net even iets te ver gaan. Of totaal niet weten wat je moet doen en puur je gevoel volgen. Probeer te relativeren en de tips op te volgen voor maximaal succes. Ook al wil je graag, vaak gaat dat opvallen en bereik je er het tegenovergestelde mee.

Blijf dus rustig, tel tot 10 en probeer jezelf te zijn!

Jezelf zijn

Al zijn er een hoop zaken om rekening mee te houden tijdens het verleiden, vergeet ook niet om jezelf te zijn. Je passie en enthousiasme laten blijken is zeer belangrijk. Met saaie ingestudeerde teksten of vragen ga je er niet komen. Stel dus persoonlijke vragen en wees zelf ook persoonlijk. Waarom doe je wat je doet? Waar word jij echt gelukkig van in het leven?

Op deze manier laat jij jezelf van je beste kant zien en zal je ook veel te weten komen over je date. Wil je succesvol verleiden dan moet je natuurlijk wel weten wie je precies wilt verleiden.

Practise makes perfect

Oefening baart kunst en dit gaat ook zeker op voor verleiden. Je kan rustig oefenen in de spiegel of gewoon in de praktijk op echte dates. Probeer de zenuwen van je af te laten glijden, want jij bent jezelf. Niets om je zorgen of druk om te maken, zolang je open en eerlijk bent.

Negatieve of diepe verhalen

Succesvol verleiden en jezelf zijn heeft dus niets te maken met alles maar op tafel leggen. Sommigen gaan de fout in door zo open en eerlijk te willen zijn, dat er familieruzies bij worden gehaald. Of verhalen over eerdere relaties of avonturen. Dit is een fout die je echt niet wilt begaan. Iedereen heeft eigen sores en dat is iets om voor later te bewaren, probeer een eerste date positief en leuk te houden!

 

 

Auteur DateCentraleSuccesvol Verleiden Met Deze 10 Tips!