Artikelen

Tindl.nl Review – Doelgroep, Functies en Kosten

Gratis inschrijven op Tindl

Tindl.nl is een datingsite voor zowel Nederland als België, voor mensen van alle leeftijden. Het is een zogeheten foto datingsite, wat inhoud dat leden de foto’s van andere leden beoordelen en bij een match met elkaar in contact komen via de chat voor een foto date. Het aanmelden op Tindl is erg makkelijk, ze vragen maar weinig profiel informatie. Een foto is wel verplicht, omdat het een foto datingsite is.

Hoe zorg je voor een goede pakkende profielfoto? Begin met het verbeteren van je uitstraling!

Voor wie is Tindl?

Tindl is er voor iedereen uit Nederland en België. Of je nou ervaring hebt in het daten of foto dating, of nog helemaal geen ervaring hebt, op deze foto datingsite vindt je gemakkelijk je weg! Natuurlijk is gratis daten erg makkelijk, maar hier weet je in ieder geval zeker dat je iemand leert kennen die echt is. Daarnaast is het ook nog eens hartstikke leuk om te doen, foto dating is vrij nieuw en dus verrassend! En wie wilt er nou niet op foto date gaan? Bij Tindl is het allemaal heel makkelijk en juist daarom geschikt voor mensen die er nog geen ervaring mee hebben.

Wat kan je op Tindl.nl?

Het belangrijkste is natuurlijk dat je op deze datingsite een foto date kunt vinden. Op deze profielfoto datingsite draait het allemaal om de foto’s! Waar je bij gratis daten meestal erg beperkt bent, is dat hier niet zo. Foto dating is erg uitgebreid, want je bepaalt namelijk zelf welke foto je wel of niet kiest voor een foto date. Hierdoor worden jullie automatisch aan elkaar gekoppeld en kan het avontuur beginnen! Hoe leuk is het om later te zeggen dat jullie elkaar via foto dating op Tindl hebben gevonden? Natuurlijk kun je ook gewoon je profiel invullen, maar dit is vrij weinig aan informatie. Des te meer hebben jullie om over te praten tijdens de chat, of jullie eerste foto date!

Wat maakt Tindl uniek?

Wat deze datingsite zo uniek maakt is vooral dat het een profielfoto datingsite is, wat je niet zo vaak ziet. Meestal is het gratis daten via een goedkoop uitziende site, en kun je er verder niet zo veel mee. Op Tindl is dat zeker niet zo en zijn er heel veel opties! Foto dating wordt wel steeds populairder. Gevolg hiervan is dat er steeds meer foto’s zijn om uit te kiezen. Stel je voor dat je hierdoor ineens je droomvrouw of droomman tegenkomt op Tindl? Dat was je via het gratis daten waarschijnlijk niet gelukt, behalve op HappyPancake natuurlijk! Kortom, wat Tindl zo uniek maakt is het matchen via de profielfoto’s. Dit maakt het allemaal dus net even wat leuker en spannender, dan bij een andere datingsite.

Wat kost Tindl.nl?

Je hebt keuze uit drie verschillende abonnementsvormen. Je kunt kiezen voor een lidmaatschap van drie maanden, van zes maanden of van twaalf maanden. Hoe langer de looptijd van je abonnement, des te goedkoper het daten op deze foto datingsite wordt.

Voor het lidmaatschap van drie maanden betaal je 49,90 per maand. Het lidmaatschap van zes maanden kost je 29,90 per maand. Tot slot het lidmaatschap van twaalf maanden, dat kost je 24,90 per maand. Dit lijkt misschien veel, maar bij Tindl kun je er wel vanuit gaan dat je iemand vindt die bij je past. Met dat in het achterhoofd is het een redelijke vergoeding.

Tindl

7.7

Profielen

8.1/10

Zoekfunctie

7.9/10

Service

7.6/10

Informatie

7.2/10

Voordelen

  • Foto dating
  • Overal te gebruiken

Nadelen

  • Design laat wat te wensen over
info@datecentrale.nlTindl.nl Review – Doelgroep, Functies en Kosten

Related Posts