Artikelen

Verlegen vrouw versieren, hoe dan?

Is dit jou wel eens overkomen? Kom je een leuke vrouw tegen, maar dan blijkt ze verlegen te zijn. Vaak krijgen wij de vraag of je dan gewoon jezelf moet zijn tijdens het versieren, of kan je toch beter voor een andere aanpak gaan? In dit artikel leer je hoe je hier het beste mee om kunt gaan, een verlegen vrouw versieren

Het kan weliswaar lastiger zijn om een verlegen vrouw te versieren, maar uiteindelijk maakt dat het ook alleen maar leuker, toch? Na het lezen van dit artikel weet je:

  • Hoe je te werk moet gaan
  • Of de tijd nemen écht verstandig is
  • Wat jouw uitstraling doet met een verlegen vrouw
  • Hoe een verlegen vrouw versieren online werkt

Basis van een verlegen vrouw versieren

Wanneer je een verlegen vrouw wilt versieren is het uiteraard goed om bij het begin te beginnen. Om niet al te cliché te beginnen, maar wees je bewust van je aanpak. Verlegen vrouwen zijn vaak gevoeliger voor je aanpak, waardoor je sneller iets “doms” zal zeggen of doen dan dat je zou willen. Je kan dit op de volgende manieren voorkomen. Uiteraard is het goed om je in te lezen. Wat is verlegenheid?

Ga zorgvuldig te werk

Als je er dan achter bent dat een vrouw die je leuk vindt verlegen is, dan ga je zorgvuldig te werk. Hoe? Hoor ik je denken. Wees vooral jezelf, dit blijft het belangrijkste in het versieren en tijdens dating in het algemeen. Je wilt het er niet te dik opleggen dat je diegene leuk vindt, want verlegenheid kan dan snel omslaan in onzekerheid. Bovenal wil je dat degene die je leuk vindt zich op zijn of haar gemak voelt.

Wanneer je leuk met elkaar kan praten en je blijft in gesprek, zorg dan dat je vooral ook vragen stelt. Toon interesse, dit zal een verlegen iemand een stuk vertrouwder doen voelen. Hierdoor win je vertrouwen en verlegenheid is zeker geen afwijking. Vaak zijn verlegen mensen een stuk minder verlegen bij mensen die ze vertrouwen. Geef dus zeker niet direct op, misschien is jouw droompartner eenmaal een beetje verlegen!

Let op je eigen uitstraling

Jouw eigen uitstraling is van groot belang om, net als zorgvuldig te werk gaan, geen onzekerheid in de kaart te spelen. Wanneer jij rust en zelfverzekerdheid uitstraalt zit het wel goed. Stel jij je echter ook onzeker op dan kan het nog wel eens een ongemakkelijke date worden. Voorkom ongemakkelijke dates door jezelf te blijven en gezonde zenuwen zijn goed, maar het is ook maar een date. Trek er niet te zwaar aan. Probeer ook niet direct (te) veel over jezelf te vertellen, maar laat vooral je interesse blijken. Door interesse te tonen geef je je date een vertrouwder gevoel en zal er makkelijk gespreksstof op tafel komen. Gespreksstof waar jouw date graag over wilt praten, want door vragen te stellen leer je iemand immers beter kennen!

 

Auteur DateCentraleVerlegen vrouw versieren, hoe dan?

Related Posts