Artikelen

WeetWieJeDate.nl Review – Doelgroep, Functies en Kosten

WeetWieJeDate is een veilige datingsite die zich richt op singles in Nederland én België. Dat is dan weer handig, mocht je in een grensgebied wonen. Fijn is dat je overal en altijd online kunt daten via Weetwiejedate.nl, zowel via je pc als via een smartphone of tablet. Bovendien is deze datingsite met name geschikt voor singles die op zoek zijn naar een date in de buurt. Ben je alleen op zoek naar mailcontact of zelfs naar een vaste relatie? Ook dan zit je hier zeker goed. De site helpt je een partner te zoeken voor een date, een vaste relatie of alleen online contact.

Voor wie is WeetWieJeDate?

De site richt zich dus op vrijgezelle mannen en vrouwen uit Nederland en België. De verhouding man/vrouw is ongeveer gelijk en  Op de site staat ook vermeldt dat ze het percentage man-vrouw ongeveer gelijk willen houden, zodat er niet veel meer mannen ingeschreven staan en bijna geen vrouwen. Ook is het mogelijk singles bij jou uit de buurt te vinden, of in ieder geval uit dezelfde provincie.

Wat kun je op weetwiejedate.nl?

Je kunt er natuurlijk je profiel aanmaken. Op de site staat te lezen dat je de site gratis uit kunt proberen, dat je alle profielen kunt bekijken, een onbeperkt aantal foto’s kunt plaatsen en dat je contact kunt leggen met andere singles.

Je kun natuurlijk op zoek gaan naar singles. Uniek bij deze site is dat dit ook per provincie kan, wat handig is wanneer je bijvoorbeeld afhankelijk bent van het OV en niet zo ver wilt reizen. Maar ook wanneer je op vakantie bent en zin hebt in een leuke date.

Er zijn een aantal mogelijkheden om in contact te komen met iemand die jou aanspreekt. Onderstaand volgt een korte samenvatting hiervan.

  • IJsbreker – wanneer je op het profiel van de ander bent en contact wilt leggen kan dat hiermee. Als je op het profiel op de ijsbreker klikt zie je een aantal verschillende zinnen waar je uit kunt kiezen. Als gratis lid kun je er drie per dag sturen, als premium lid onbeperkt.
  • Speed Date – deze functie is handig wanneer je snel contact wilt maken met andere leden. Als je op Speed Date klikt verschijnen er foto’s van andere leden die matchen met jouw profiel. Vind je een foto leuk? Dan kun je een smiley sturen.
  • Berichten versturen – zie je iemand die jou wel aanspreekt, dan kun je natuurlijk ook een bericht sturen. Als gratis lid kun je alleen berichten sturen naar Premium leden. Dit is een standaard bericht. Wanneer je zelf ook Premium lid bent, kan dit onbeperkt. Dan kun je uiteraard ook persoonlijke berichten sturen.

Wat maakt weetwiejedate.nl uniek?

De mensen achter de site vinden jouw veiligheid en anonimiteit erg belangrijk. De site is dan ook beveiligd met een SSL-certificaat. Tevens worden alle profielen meerdere malen per dag zowel handmatig als systematisch gecontroleerd.

Wat kost weetwiejedate.nl?

Er zijn twee soorten lidmaatschappen mogelijk op de site. Een standaard lidmaatschap geeft je toegang tot het gebruik van de basisfuncties en de mogelijkheid om de standaard berichten te versturen. Dit lidmaatschap is gratis. Het premium lidmaatschap geeft je toegang tot alle functies van het standaard lidmaatschap plus het gebruik van de chatfunctie, anoniem zoeken en het sturen van persoonlijke berichten.

Voor een premium lidmaatschap betaal je de volgende kosten.

  • 1 maand lidmaatschap kost je €29,95
  • 3 maanden lidmaatschap kost je €24,95 per maand
  • 6 maanden lidmaatschap kost je €19,95 per maand

WeetWieJeDate.nl

8

Profielen

8.1/10

Zoekfunctie

7.9/10

Service

8.1/10

Informatie

7.9/10

Voordelen

  • Veilige datingsite
  • Overzichtelijke kosten
info@datecentrale.nlWeetWieJeDate.nl Review – Doelgroep, Functies en Kosten

Related Posts